pondělí 24. července 2017

Mikrovlnná trouba mora

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Volně stojící mikrovlnná trouba nabízí jednoduchý moderní design, snadné ovládání a zároveň přijatelnou cenu, což z ní dělá skvělého pomocníka pro každou kuchyni. Otváranie mikrovlnnej rúry je do boku. Skvělé vlastnosti, velký vnitřní objem a atraktivní design - to je mikrovlnná trouba Mora MT 1S.


Mikrovlnná trouba mora

Nabízí kapacitu litrů, takže se do trouby pohodlně vejde i velká večeře na otočném talíři o průměru 2cm. V dnešní době se mikrovlnná trouba běžně využívá v téměř každé domácnosti. MORA poskytuje volně stojící mikrovlnnou troubu, s jejíž umístěním si vůbec nemusíte lámat hlavu. MORA MT 1S dosahuje výkonu až 7W.


Kromě možnosti navolit manuálně typ a sílu ohřevu je k dispozici řada funkcí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Trouba má automatických programů pro přípravu jídla a úpravu proti otiskům prstů. Volit můžete z celkem výkonnostních stupňů, nechybí funkce rozmrazování či expresního ohřevu. Vestavné mikrovlnné trouby.


Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Mikrovlnná trouba MORA je vhodná do menších domácností. Výkon mikrovln je pak 7W. Rodiče jistě ocení účelný dětský zámek. Praktické madlo zamezuje vzniku otisků prstů na povrchu trouby.


Na LED displeji se zobrazuje denní čas, ale také minutka a odložený start. Mora MT 3B není jen obyčejná mikrovlnná trouba , ale šikovný pomocník, který vám usnadní práci v kuchyni každý den. Na první pohled upoutá elegantním vzhledem v černé barvě. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Jistě jste slyšeli o tom, že v čistících hubkách a hadrech se drží bakterie. Tento problém vám pomůže vyřešit rychle a jednoduše mikrovlnná trouba. Disponuje rovnoměrným ohřevem, jednoduchým ovládáním, vysokým výkonem a několika programy pro ohřev.


Kč Stojící mikrovlnná trouba Mora MT321S. Detail produktu Do obchodu. V jednoduchost je krása i síla. Maximální výkon činí 7W.


S elektronickým ovládáním nebudete muset točit knoflíky, objem l zajistí, že každý běžný talíř či mísa se do prostoru vejde, a výkon 7W ve výsledku znamená dobře připravené jídlo. Bílý povrch trouby spolu s černými skleněnými dvířky vytváří elegantní kombinaci barev, která se hodí do každé moderní domácnosti. Tak budete mít v kuchyni stylový spotřebič, který je nejen výkonný, ale svým.


Tato mikrovlnná trouba je dodávaná se speciální nádobou určenou pro vaření v páře, takže si můžete zdravě připravit různé druhy potravin, například brambory a zmraženou rybu, nebo zeleninu najednou a bez jediné kapky oleje. Mora VMT 4B disponuje funkcemi grilu a rozmrazování, přehledným displejem, hodinami a časovačem. K dispozici má výkonnostních stupňů. Ovládání je jednoduché vše si nastavíte prostřednictvím tlačítek s elektronickým časovačem. Vnitřek mikrovlnné trouby Mora VMT422W je nerezové.


Značku Mora naleznete na varných deskách, chladničkách, mikrovlnných troubách, myčkách, odsávačích par, troubách, sporácích. Postupně je přidáván do celé firemní identity a na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky