pátek 28. července 2017

Litinové nádobí české budějovice

Jedinečná nabídka kvalitního litinového nádobí dodávaného firmou BELIS z Českých Budějovic. Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí , které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic.


Smaltované nádobí umožňuje vaření pokrmů nejzdravějším možným způsobem a jeho životnost je pověstná.

Vyzkoušejte kvalitní české nádobí od firmy BELIS. V rámci rozšiřování sortimentu smaltovaného nádobí se rozhodla firma BELIS znovu oprášit značku smaltovaného nádobí SFINX. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco. Tomuto nádobí se odpradávna přezdívá litinové , přestože se nejedná o pravou litinu, ale o velmi silný ocelový plech.


Díky tomu je nádobí robustní a velmi podobné litině. Ti co jej znají, určitě potvrdí, že se jedná o nádobí s velmi dlouhou životností.

Litinové nádobí přetrvává generace, proto bylo vždy oblíbenou volbou našich prarodičů. Ať si koupíte sebelepší teflon nebo keramiku, časem ho budete muset vyměnit kvůli poškozenému povrchu. Litina je všechny přežije - ušetříte tak spousty peněz.


Smaltované hrnce, pánve, pekáče či rendlíky různých designů, tvarů a velikostí. Výrobky série QUEEN LINE - litinové nádobí. Firma BELIS se rozhodla ve spolupráci se zahraničním dodavatelem do svého sortimentu zařadit zbrusu novou řadu smaltovaného, litinového nádobí. Jedná se o unikátní výrobky, jejichž tvar byl navržen s důrazem na originalitu, atraktivní design, vysoké užitné vlastnosti a. Internetový prodej světozmámého švédského litinového nádobí značky SKEPPSHULT.


Nabízíme litinové pánve, hrnce, pekáče, pláty a doplňky. Neváhejte a dejte přednost zdravotně nezávadnému způsobu připravy pokrmů v našich smaltovaných hrncích, pánvích, pekáčích a dalším smaltovaném sortimentu. Pekáč od firmy Belis je kvalitní kus nádobí s velmi dlouhou životností. Je vyrobený v České republice a má smaltovaný vnitřní povrch v modré barvě.


Výhodou smaltu je, že se nespálí, neoškrábe, zachová si svůj lesk a neuvolňují se z něj žádné nežádoucí látky. Tomuto cíli podřizuje všechny ostatní procesy a postupy. Věříme, že s naším nádobím může být spokojen opravdu každý a naší nejlepší vizitkou jsou milióny spokojených zákazníků po celém světě, kteří si vybrali naše nádobí pro to nejkvalitnější vaření.

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů v kategorii Nádobí v lokalitě České Budějovice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Aktuální katalog firem v kategorii litinové nádobí. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Prodej kuchyňského nádobí a náčiní v Českých Budějovicích a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Smaltovaný Sen, Kauflan XXXLutz,. Litinové hrnce mají výbornou tepelnou vodivost, v podstatě nekonečnou životnost, ale hlavně, litinové nádobí má své kouzlo.


Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Pronájem nemovitostí : Areál SFINX, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky