středa 19. července 2017

Profi nože do kuchyne

Organizér je vhodný do všetkých štandardných zásuviek a výsuvov. Vďaka drážkam sú nože prehľadne oddelené a vždy po ruke. Bezpečný a pohodlný spôsob, ako ukladať nože. Kvalitné kuchynské nože do každej kuchyne.


V ponuke nájdete nože od špičkových výrobcov Wüsthof zo Solingenu a Victorinox zo Švajčiarska.

Jsme autorizovaným prodejcem kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva. Francúzska kuchyňa je známa svojou záľubou v delikatesách, a práve preto i nože tejto spoločnosti predstavujú niečo výnimočné. Nôž LAMART disponuje veľmi ostrou kovanou čepeľou a ergonomicky mäkčenou rukoväťou pre lepšie uchopenie.


Nože sú dostupné v nižších cenách, a preto dokážu byť ozdobou každej kuchyne. Kuchárske oblečenie je pre kuchára veľmi dôležité. Má za úlohu chrániť telo kuchára pred zranením a zároveň vkusne doplniť estetiku kuchyne.


U nás nájdete sortiment gastro oblečenia a doplnkov pre kuchárov.

PROFI KUCHYNĚ - E-shop s vybavením pro gastronomii. Majú veľmi dobré absorbčné vlastnosti, preto sú vhodné do horúcej kuchyne. Vám život, ale právě nůž, bez kterého to v kuchyni prostě. Profesionálne kuchynské nože Profi -line a Collini od Berndorf Sandrik vhodný pre domácnosti a gastroprevádzky - na mäso, ovocie, zeleninu chlieb, steak. Nože sa dajú naostriť rýchlo a kvalitne, bez vynaloženia väčšej námahy pomocou jednoduchej brúsky na nože ! Chcete vedieť, ktoré brúsky dopadli v našom teste najlepšie?


Prečítajte si kratšie recenzie jednotlivých brúsok spolu s ich parametrami. Kuchyňské nože profi ST gastro jsou vyrobené z jednoho kusu kované oceli Rukojeť přizpůsobená proti zabraňování zhromaždění zbytku potravin. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


Kuchynské nože Kuchynské nože na sklade. Tescoma, Tefal, Fiskars a ďalších. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Základom každej kuchyne sú kvalitné ostré nože. Ergonomická rukoväť skvele padne do ruky a krájanie je potom ľahké.


PROFI ponúka kované nože a sekáčiky najvyššej kvality.

Profi-Line je zakalená na tvrdosť Rockwell, čím sa dosahuje dlhšia životnosť. Rezná hrana je brúsená do klinu. To zabezpečuje extra ostrosť čepele.


Spousta užitečných drobností, které vám ušetří místo v kuchyni. Praktické a vkusné zástěry, chňapky a ochranné rukavice i nezbytné plynové zapalovače ocení v kuchyni opravdu každý. V ponuke lacné značkové kuchynské gastro stroje ako aj najlacnejšie repasované zariadenie kuchyne.


Predaj gastro zariadenia - dodávateľ gastro vybavenia pre gastronomické prevádzky s predajom gastro doplnkov pre profesionálov ako aj profi vybavenie reštaurácie, catering, jedálne, bufet alebo rôzne bary či kaviarne. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky