čtvrtek 27. července 2017

Samsung pracka

Skracuje dobu prania až o polovicu a súčasne spotrebuje až o menej energie. Bubon práčky sa otáča v opačnom smere ako zadná stena bubna, vďaka tomu sa bielizeň víri rýchlejšie a tak sa vyperie za polovicu času, účinnejšie a zároveň šetrne. Zkracuje totiž dobu praní až o polovinu a současně spotřebuje až o procent méně energie. Její buben se otáčí v opačném směru než zadní stěna bubnu, takže dochází k dynamičtějšímu pohybu prádla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Technológia Air Wash dezinfikuje oblečenie a zbuvuje ho zápachu bez použitia vody a pracieho prostriedku. Naší misí je pomáhat lidem vybrat ten správný produkt.


Pomocí srovnávacích testů, slovního vysvětlení vlastností produktu, podrobných doplňkových článků a názorné grafiky chceme lidem pomáhat pochopit, podle čeho mají vybírat. Každý den používáme tuto praktickou a již známou techniku, ale někdy tam nejsou příjemné problémy, které můžeme odstranit sami, s odkazem na nápovědu uživatelské příručky.

Pochváliť sa môže aj inovovaným diamantovým bubnom, s keramickým ohrevným telesom ba dokonca aj s motorom s digitálnym invertorom. Samsung predstavil combo práčka a sušička s AddWash. This manual contains important information on the installation, use and care of your appliance.


Please take time to read this manual to take full advantage of your washer’s many benefits and features. Díky technologii EcoBubble dokáže prádlo vyprat v teplé i studené vodě se stejným účinkem. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. Kompletná ponuka práčok do každej domácnosti.


Práčky s horným a predným plnením, práčky so sušičkou, vstavané práčky a rôzne iné doplnky. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky. Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc.


Stačí jediným stisknutím tlačítka aktivovat technologii Bubble Soak, která pomáhá odstranit celou řadu odolných skvrn. Oblečení během praní totiž nasákne bublinami, skvrny se uvolní a efektivně odstraní. Neviete si rady akonbsp;vybrať práčku?


To se nám velice líbí a. Stačí zhodnotiť svoje priority a potom si už len vybrať z toho, čo trh ponúka. S tímto kouskem můžete mít kompletně celou domácnost tzv. Jde o jednu z nejtišších praček.

Nezaujatý srovnávací test praček se sušičkou. Návod jak vybrat pračku se sušičkou. AEG, Bosch, Beko, Electrolux?


Technologie Air Wash dezinfikuje oblečení a zbavuje ho zápachu bez použití vody a pracího prostředku. Buben má kapacitu pro vypraní až kg prádla a pro vysušení až kg. Mezi hlavní přednosti přístroje patří digitální invertorový motor s dlouhou životností a výkonem, technologie BubbleSoak pro intenzivní čištění, Eco Bubble pro silný a šetrný výkon, parní program pro.


Pračka bezpochyby patří do každé rodiny a tak jsme s radostí otestovali nejoblíbenější modely a sepsali hodnocení. Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu. Prístroj disponuje radom moderných funkcií a technológií, ktoré zaručia šetrnú, no účinnú starostlivosť o oblečenie, prikrývky, záclony, obrusy a ďalšie tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky