pátek 28. července 2017

Kamenné umyvadlo

Vítáme Vás na stránkách KAMENNÁ UMYVADLA CZ, na naší internetové prezentaci si můžete vybrat kamenná umyvadla a koupelnové doplňky italské firmy IMSO, které jsme výhradním dovozcem pro českou i slovenskou republiku. Což je ale velká chyba. Při zařizování koupelny trávíme hodiny výběrem obkladů, skříněk a poliček, jen umyvadlo obvykle přichází jaksi zkrátka. Přitom může představovat originální designový kousek.


IMSO Lavabo Astratto nero prům. Přírodní kamenné umyvadlo je nutné chránit před poškrábáním.

Detail produktu Do obchodu. Nesmí se tedy drhnout kartáčem, ani nesmí přijít do styku s kyselinou, a to ani s octem, vínem a podobně. Pokud se však o své umyvadlo z přírodního kamene budete vzorně starat, odmění se Vám svým krásným vzhledem i skvělými vlastnostmi po mnoho let.


Vyberte kamenné umyvadlo za opravdu dostupnou cenu. Všechna umyvadla jsou SKLADEM s garantovaným doručením do dnů. Mení sa v kamenné umývadlá, kamenné kúpeľňové doplnky, kamenné záhradné lampy, ktoré sme sa rozhodli priniesť z Indonézie priamo k Vám, do Vašich domovov.


Sledujete-li koupelnové trendy, pak vám jistě neunikla umyvadla na desku neboli umyvadlové mísy. Keramické, kamenné či z litého mramoru. Jejich umístění se doporučuje na speciální umyvadlové desky dřevěné, kamenné nebo dokonce skleněné.

Kamenné umývadlo je vhodné ako pre domácnosti, no rovnako aj komerčné priestory. Kameň už od čias antického Ríma vzbudzuje v ľuďoch dojem pompéznosti a luxusu. Hlavním cílem umyvadla v koupelně, je, samozřejmě, používání pro hygienické potřeby. Umyvadlo je nedílnou součástí každé koupelny. Ve stejné době, umyvadlo je součástí interiéru koupelny.


O tom, jak umyvadlo vypadá a kde se nachází hodně záleží na pohodlí a komfort v koupelně. V současné době pro vyber klientu je široká škála v designu a materiálu. Krásné umyvadlo z přírodního kamene jedinečným způsobem oživí vaši koupelnu.


Co byste řekli žíhanému kameni se zaručeně originální kresbou? Kamenné umyvadlo MERAN není žádnou náhražkou, jde o opravdový přírodní materiál, citlivě opracovaný, tak, aby se v koupelně krásně vyjímal a dobře sloužil. Nákupní centrum se širokým sortimentem pro sport, fitness, outdoor, bydlení a zahradu. Zahradní umyvadlo z přírodního kamene je velice praktickým pomocníkem ve Vaší zahradě, v domě, na chalupě nebo v restauraci či vinárně. Kamenná umyvadla jsou vyrobeny z mramoru, žuly nebo z pískovce.


Každé umyvadlo je originální a ručně opracované. Hledáte nové umyvadlo pro vaši koupelnu či jen rohové umývátko na WC? HORNBACH nabízí vysoce kvalitní a moderní umyvadla v různých tvarech, barvách a materiálech.


Tento výběr je ještě doplněn o modely umyvadel na desku, k plné či částečné vestavbě a umyvadla s podstavcem jakož i jednoduchá, dvojitá či nábytková. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu.

Zápustná umyvadla podpoří vzhled každé koupelny a doladí tak celkový moderní design interiéru. Kamenné umyvadlo Duomo Plus Kamenné umyvadlo Maya Kamenné umyvadlo Zeno Kamenné umyvadlo Soul Hollow Kamenné umyvadlo Navona Kamenné umyvadlo Trend Kamenné umyvadlo Geisha Kamenné umyvadlo Round Kamenné umyvadlo Core Kamenné umyvadlo Shape Kame. Mramorové umyvadlo bílé, přírodní mramor.


SAPHO - BLOK kamenné roh. Výsledkem je kompaktní vzhle kdy je deska v jedné rovině s umyvadlem. Polozápustná umyvadla pak částečně ční nad desku. Cena: € 13€ 9skladom. Originálne umývadlo ručne vytesané do prírodného kameňa je vhodné do exteriéru aj do interiéru.


Každý kus má iný tvar a preto aj rozmery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky