pátek 14. července 2017

Hutnící deska

Hodnocení produktu:. Vibrační desky: vibrační deska patří mezi hutnící stroje, tj. Pracovní částí je ocelová nebo ocelolitinová deska (též plotna), na které je umístěn vibrátor, nejčastěji poháněný spalovacím motorem. Tato oboustranná vibrační deska Dynapac LG2je nejžádanějším a nejprodávanější typ z řady Dynapac LG. Typ LG 2je poháněn motorem Honda GX2(ruční startování).


Se svojí velikostí hutnící desky (500mm) se řadí do středu výkonnosti řady Dynapac LG.

Multifunkční zařízení vhodné pro střední až obtížné hutnící práce obzvláště na zahradách, při krajinných a stavebních úpravách terénu. Tímto strojem lze snadno provádět i hutnění na malém, resp. Pro hutnění zeminy nejrůznějších typů bude nejlepším výběrem vibrační deska Wacker Neuson. Stroje jsou robustní, spolehlivé a skvěle se hodí pro stavbu silnic, cest nebo budování krajiny.


Nabízíme širokou paletu modelů vibračních desek s předním pojezdem nebo reverzním chodem. Z těch si můžete cíleně a. Pásové bagry, čelní nakladače, minibagry, elektro bagry, půjčovna stavební techniky, nejlevnější bagry v ČR, kolové nakladače, hutnící desky, řezače. Dom ů DÍLY NA STROJE HUTNÍCÍ TECHNIKA.

N hloubka hutnění cm. Půjčovna nářadí, zahradní a stavební techniky. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Obousměrné vibrační desky Husqvarna patří díky své kvalitě a technické pokročilosti ke špičce na světovém trhu hutnící techniky.


Reversní desky vynikají řadou technických detailů. V případě zájmu o vibrační desku Husqvarna, vám rádi vypracujeme cenovou nabídku a poradíme s vhodným výběrem. Pokládka dlažby se neobejde bez vibrační desky a hutnící techniky.


Stroje maximálně vyhovují náročným podmínkám na stavbách. Používají se k hutnění zemin. Kvalitní materiál a silný výkon a nízká cena jsou rozhodující faktor pro nákup u nás. Je rovněž vhodný pro práce ve stísněných prostorech, jako jsou úzké výkopy nebo podél základů, zdí či.


Internetový prodej ručního nářadí a nástrojů. Provozovatel získal certifikát „Zelená firma“ Provozovatel e shopu vstoupil v letošním roce do projektu zpětného sběru elektroodpadu a získalo certifikát Zelená firma. Vibrační hutnící deska EVOLUTION HULK jednosměrná kód: hulk Deska 4x 3mm Zhutňování menších až středně velkých ploch, základů, teras, chodníků, vjezdů.


Nejčastěji jsou užívány k hutnění zemin (zásypů, navážek, náspů atd.) a k hutnění živic. Reverzní vibrační desky disponují narozdíl od jednosměrných vibračních desek velkým hutnícím účinkem.

Prodej Bomag Přehrát prezentační video. Hutnicí technika od celosvětového lídra oboru, německé společnosti BOMAG. V oboru malé mechanizace vyrábí stroje pro zhutňování zemin, živic a vibrování zámkových dlažeb. Nejtěžší typy vibračních desek jsou užívány pro práce, kde je nutný vysoký hutnící účinek. Hutnící a vibrační technika.


Kvůli vysoké hmotnosti je s nimi obtížnější manipulace, a proto bývají nasazovány tam, kde budou pracovat delší dobu bez nutnosti převážení. Robustná hutnící deska (5x 3mm) je vyrobena z jednoho kusu tvarované litiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky