pátek 28. července 2017

Designové hrnky

I rána mohou být krásná, pokud si svůj ranní čaj či kávu vychutnáte v hrnečku od finské designové značky Iittala. Tato značka je totiž synonymem pro dokonalý požitek. Prosíme Vás o platby předem či kartou. Designové hrnky na čaj, DecorOnline.


Dopravci nepřijímají hotovost a je snížený počet výdejen Zásilkovny.

Hledat text Cena Levné do 1Kč 1- 6Kč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zvát domů kamarádky „na kávu“ je ženský rituál, dodejte mu proto grácii a styl. Hrnky a šálky pro dokonalý požitek.


Ať už hledáte šálek na espresso, pořádný hrnek na čaj, nebo roztomilý hrneček s potiskem, na FAVI. Jen u nás najdete stovky produktů z desítek skvělých e-shopů na jednom místě - stačí si vybrat ten pravý pro vás. Na našich stránkách najdete široký výběr termohrnků.


Tím však nabídka nekončí.

Podívejte se na další designové výrobky jako jsou konvice, termosky a další. Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Blomus a další. Ale máme designové hrnečky i od dalších značek.


Keep Cup je designová značka hrnků, která má styl. BIG, šálky na kávu LAVAZZA s vypalovacím potiskem. FIREMNÍ NÁDOBÍ TEGAMO GROUP. Obje3ml Materiál: plast.


Jestli hledáte originální firemní dárek rádi vám hrnky opatříme vaším firemním logem. Mezi nejoblíbenější produkty patří například stylové hrnky na kávu KeepCup, módní filtrační lahve Bobble, veselé ponožky Happy Socks, chytré náčiní a pomůcky do kuchyně Joseph Joseph, vtipné kuchyňské doplňky Koziol, originální hrnky Magisso, létající květináče vzhůru nohama Sky Planter od Boskke, luxusní designové židle Vitra a další. Barevně je slaďte s konvicí či termosku a vytvořte dekorativní zátiší kuchyně. Hrneček s ocáskem - králík Roztomilý, ale vkusný hrneček, který můžete použít i jako svícen. Začněte nový den malým rituálem a vychutnejte si kávu nebo čaj stylově, jak se patří.


V naší kolekci na Terve najdete porcelánové hrnky , šálky a podšálky na kávu Iittala a Marimekko, chytré hrnečky na sypaný čaj Magisso a smaltované hrnky Muurla. KOV nesmí do mikrovlnné trouby. Myčku nádobí v krajních situacích zvládnou, ale přesto doporučujeme, hýčkejte si je mytím v ruce, aby vás oslňovaly svým krásným leskem co nejdéle.


Na plotýnku mohou stejně.

Porcelánové hrnky jsou zdobené drahými kovy, najdete zde cibulákové vzory, ale i barevně zdobené a hravé kousky z dílny Goebel Artis Orbis, které Vám na tváři vykouzlí úsměv při každém doušku Vašeho oblíbeného nápoje. Originální nabídka obsahuje nepřeberné množství různě zdobených hrníčků. Dopřejte si svůj čas se šálkem čaje nebo kávy, který máte rádi.


Zpříjemnit den i večer dokážou originální designové hrnky – novinka v nabídce internetového obchodu Nordicday. Záleží jen na vás, zda si do hrnečku nalijete oblíbený nápoj nebo vložíte čajovou svíčku, jejíž plamen jemně prosvětlí motiv zvířátka a hrnek se rázem promění v originální lampičku. Vyrobte si osobitý hrneček s vaší jedinečnou fotografií!


Hrnek je dárek, který nezůstane ležet nevyužitý. Vyberte si z několika druhů, tvarů a barev. Najdete zde širokou nabídku porcelánu zdobeného drahými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky