středa 19. července 2017

Sušička prádla zkušenosti

K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model. Sušička je tichá a nebude tedy rušit ani v noci. Dokáže prádlo dokonale vysušit a vyrovnat. Problém nastává až v případě, kdy si vyberete nekvalitní model.


Ten nám může nadělat více starostí.

Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Ahoj, uvažujeme nad koupí sušičky prádla , tak jsem se chtěla zeptat, kdo má zkušenost, jestli je to opravdu „dobrá věc“. Nechybí ani možnost ovládání sušičky prostřednictvím mobilních zařízení přes Wi-Fi rozhraní. LG tedy opět nabízí vysokou kvalitu a vybavenost za více než přiměřenou cenu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Jaké vůně a parfémy doporučují ostatní? Spotřeba elektrické energie je 1kWh za rok. Vysušíte s ní až kg prádla.

Využít můžete až programů. Například jeans, denní, xpress, noční, bavlna na žehlení apod. Při praní prádla , které pak dáte do sušičky, nemusíte používat aviváž, protože i tak se nadýchá a změkčí.


Pokud si bez aviváže nedovedete praní představit, pak rozhodně dodržujte dávkování doporučené výrobcem. Bohužel mnoho lidí má tendenci dávkovat změkčující přípravky ve větší míře, než je. Zrovna se stěhuji do nového bydlení a přemýšlím o tom, jak tam vyřešit praní. Není tam klasický prostor ani možnost napojení pro automatickou pračku a proto přemýšlím o tom, že zvolím menší verzi asi do kg, tedy že koupím pračku bez susičky.


Pokud jste ji nikdy neviděli v akci, jejími sušícími výsledky budete doslova nadšeni. V rámci velkého testu se nám podařila vybrat nejlepší sušička prádla své cenové kategorie. Níže doporučujeme i návo jak sušičku správně vybrat. Sušičky sice nejsou ještě tak rozšířené, ale postupně si získávají stále více fanoušků. Pokud si v dnešní uspěchané době hledáte ideálního pomocníka, který vám ušetří čas strávený údržbou prádla , pak je sušička prádla to nejlepší, co si můžete koupit.


Při sušení je však nutné část vybraného prádla ze sušičky odebrat. Dle velikosti a způsobu umístění: – zde máte možnost na výběr stejně jako u pračky a vaše rozhodování je ovlivněno parametry vašeho bytu ( šířka 40cm nebo 60cm, volně stojící sušička prádla a nebo vestavěná sušička prádla ). Typy sušiček rozlišujeme podle toho, jakým způsobem se sušička s vlhkým vzduchem vypořádá. A prospěje tomu to, že jakmile sušička dojede, tak prádlo vyndám.


Můžu si nastavit až dvouhodinové promíchávání prádla po doběhnutí programu, a je to lepší, než když prádlo v sušičce necháš ležet.

Něco přes měsíc, cca měsíc a půl, dejme tomu. Na žádnou jsem zatím nepřišla, nemám koš na boty. Případně vodu vypustí rovnou do odpadu. Sušičky jsou praktickým pomocníkem, který vám ušetří spoustu drahocenného času.


Nejen, že se nemusíte stresovat se žehlením, ale není potřeba se zdržovat s věšením prádla na balkon, půdu, po bytě na šňůry nebo snad dokonce venku. Zbavuje oblečení žmolků, vlasů, ale i alergenů nebo pylů, což ocení hlavně alergici. Kondenzační sušička na prádlo s tepelným čerpadlem je poměrně úsporným spotřebičem, který je zároveň cenově dostupný. Už několik měsíců uvažuji nad koupí sušičky,ale vůbec s tím nemám zkušenost.


Ani nikoho neznám,kdo ji má,proto se obracím na Vás ostatní. Budu ráda, když do této diskuze přispějete. Nie každý má priestor, na ktorom by mohol vypratú bielizeň sušiť, nie každý má čas zdržiavať sa jeho vešaním na šnúru alebo rozkladaním sušiaka. Mám v plánu si sušičku pořídit. Používat ji budu hlavně v zimě a za špatného ,vlhkého počasí,jinak budu prádélko sušit na zahrádce.


Z toho plyne, že je budete mít rozmístěné různě po bytě. Naproti tomu sušička prádla se dá v dnešní době pohodlně umístit na pračku, kam už by se stejně nic nevešlo. Zkušenosti se sušičkou prádla už rozebírají maminky na webu eMimino.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky