pondělí 31. července 2017

Solarni reflektor

Porez je uključen Reference: 91MXSN. Senzor 1stepeni, širokougaoni, udaljenost 10m. LED reflektor sa ugrađenim litij. Za sva mesta gde je potrebno svetlo, a ne postoji mogućnost instaliranja struje - parking mesta, prolazi, bašte. Solární reflektor Spotlight, teplé bílé LED světlo.


Solarni reflektor

Vanjski solarni reflektor ⚡#127968;#128161; W -#128293; 13Kn #128293; W -#128293; 18Kn #128293; W -#128293; 21Kn #128293; ⚡#128161;Idealan je za osvjetljavanje vanjskih ulaza, prolaza i terasa. Reflektor koristi solarni panel za napajanje LED čipova i senzora pokreta. Na prodaju novi solarni led reflektor.


Trenutno je na specijalnom popustu od. Opis proizvoda: Pruža odlično osvetljenje do 5lumena što je daleko bolje od drugih sličnih led reflektora. Rasvjeta - Web Shop Volino. Jedino osvetljenje koje vam je potrebno za stepenice, garažu, hodnik, i to, samo uz pomoć sunčeve. Nakon sumraka ukljucuje se lampa i radi sa snage sve dok senzor pokreta ne detektuje prisustvo čoveka kada se jačina sijalice povećava na 1. Nakon odlaska čoveka iz zone koju pokriva senzor, sijalica se vraća na režim snage.


Solarni reflektor

Ima ugrađena senzora: radarski senzor pokreta i senzor svetlosti. Svítidlo LED - solární reflektor 10W s dálkovým ovladačem. Dosah světla cca metrů. U solárního světla lze pomocí dálkového ovladače nastavit automatické zapnutí při setmění, stálé svícení a svícení na daný časový úsek.


PHENOM LED solární reflektor se senzorem pohybu a světla. Venkovní nástěnná lampa NEA. Prikaz 1–od rezultata. Ali, energija koju ovaj reflektor koristi dobija se putem solarnog panela što znači da je utrošak energije gotovo neprimetan.


Solarni reflektor

LED solarni reflektor omogoča tudi boljšo vidljivost hišne številke. Nejtenčí reflektor ve své třídě na trhu! Daleko variabilnější a nepůsobí rušivým dojmem. Globo solarni reflektor idealan je za osvjetljavanje vanjskih ulaza, prolaza i terasa.


Solarni modul povezan je s rasvjetnim tijelom pomoću kabela otpornim na vremenske uvjete kako biste samostalno mogli usmjeriti solarni panel i optimalno iskoristiti solarnu energiju. Solarni reflektor jačine od 25W, 40W, 60W, 100W na solarnu energiju. Ono što je najbitnije jeste da na punjenje reflektora ne utiče suncčeva svetlost. Na punjenje reflektora utiče zračenje.


Drugim rečima, reflektor se puni i ako sunce ne sija taj dan. Pogledajte i ostali asortiman Totem Tima. Ovaj reflektor za punjenje akumulatora koristi sunčevu svetlost, što ga čini izuzetno ekonomičnim. Reflektor se postavlja vrlo lako: odlepite zaštitnu foliju sa lepljive podloge i pričvrstiti ga za željenu površinu.


I da, tako je, to je zaista sve. Požurite da kupite svoj solarni reflektor sa senzorom po HIT CENI! Vážení zákazníci, u solární kompletní sestavy 150W polykrystal dochází po 17. Ten bude vyměněn za 30A regulátor, který má stejnou efektivitu dobíjení, liší se pouze rozměry a funkcemi.


Zaradi ročaja na zgornjem delu reflektorja, je reflektor tudi prenosen. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky