středa 5. července 2017

Bavlněný ubrus

Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Prohlédněte si také ostatní doplňky, kde mimo jiné najdete multon, což je podložka pod ubrus , která chrání stůl a brání pohybu ubrusu na hladkém povrchu. Bílý bavlněný ubrus je vyrobený ze 1 bavlny.


Po oprání rychle schne a snadno se žehlí. Tento bílý bavlněný ubrus nabízíme ve většině standardních rozměrech.

Goldea velikonoční bavlněný ubrus - vzor zajíčci x 1cm. Běhoun na stůl Bloom creme 45x15 Klippan, Švédsko. Ubrus je po celém obvodu olemovaný.


Své využití najde také v penzionech, hotelech, restauracích a dalších gastronomických, společenských a školských zařízeních. Aktuálně je SKLADEM Společně s ním i další kousky z kategorie Bavlněné ubrusy. Stačí objednat a během pár dnů je u vás. Využijte DOPRAVU ZDARMA nebo náš věrnostní klub a nakupte se slevou.


U nás máte ⚡ dní na vrácení zboží a ⚡ dní na výměnu.

Na slavnostní události a svátky nabízíme vánoční nebo velikonoční ubrusy, které Vaší domácnosti dodají tu správnou sváteční atmosféru. Prodej luxusních damaškových ubrusů. Sváteční bílé damaškové ubrusy s elegantními vzory vhodné pro zvláštní příležitosti. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením.


Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Látkový vánoční a velikonoční na svátek.


Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.


Tento bavlněný zelený ubrus nabízíme ve většině standardních rozměrech. Je velmi praktický a je vhodným doplňkem stolu ve Vaší domácnosti. Goldea vánoční dekorační ubrus loneta - vzor červené bobule a ozdobné listy 1x 1cm.


Bavlněný ubrus obdélníkový SIMONA vzor B-8Barevné kytičky na růžovém - x 1cm. Goldea bavlněný ubrus kanafas - vzor kostka velká štep oranžová-růžová-žlutá - oválný x cm.

Goldea dekorační ubrus loneta - vzor malované růžové květy - oválný x cm. Veškeré bílé ubrusy jsou šité v České republice a splňují požadavky pro využití se stykem s potravinami. Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus. Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje. Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás.


Máte stůl nestandardní velikosti a nemůžete na něj sehnat ubrus ? Toužíte mít doma kulaté ubrusy, oválné nebo jiný atyp? V nabídce máme i patchworkové ubrusy. Teflonový ubrus není jen hezký dekorativní doplněk Vašeho stolu, disponuje voděodpudivou úpravou, díky které je vysoce odolný proti zašpinění.


Vhodný pro každodenní použití i slavnostní příležitosti. Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky