pondělí 3. července 2017

Smaltované pánve

V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Plynový ohřev, Poklice, Indukční ohřev, Elektrický ohřev Pánev se smaltovým povrchem, kdy veškeré kuchařské techniky navíc zvládnete s minimální spotřebou tuku, jelikož se připravovaný pokrm nepřipéká. Jejich hlavní předností je vysoce odolný, smalto-keramický povrch Symbio. Smaltované pánve vynikají nejen moderním designem.


Nabízíme Vám smaltované pánve různých designů a vnitřních povrchů.

Můžete si vybrat, zda na pánvi preferuje smaltovaný či teflonový povrch se všemi klady a zápory, které každý z povrchů přináší. Naše kvalitní smaltované pánve jsou vyrobeny z plechu o síle mm, což zaručuje jejich absolutní. Jaký materiál pánve je pro vás nejlepší? V současnosti se na trhu objevují stále nové typy pánví z různých materiálů. Každý z nich má však své výhody a nevýhody.


Náš přehled vám pomůže s výběrem. Keramická, litinová, na indukci nebo teflonová pánev…? Možností je mnoho, výběr záleží jen na vás!

Všechny pánve na smažení z naší nabídky jsou z kvalitních materiálů od předních výrobců, a v myčky nádobí je snadno a bez vaší námahy udrží v dokonalé čistotě. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost všech výrobků. Vybírejte si Pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Pánve Dokonce i ty nejlepší recepty nezaručí perfektní pokrm, když to nebude připraven ve vhodné nádobě. Jednou z nejdůležitější kuchyňské součásti je samozřejmě dobrá a funkční pánev, díky které můžete smažit, dusit, flambovat, karamelizovat a dělat vše, co se vám líbí. U nás si je můžete pořídit za výhodné ceny ve vysoké kvalitě. Kvalitní smaltované Paella pánve na přípravu Paella de Marisco, Paella Valenciana, paella vegetariány. Paella pánve využijete i na pečení, grilování a vaření masa, klobás, steaků, zeleniny a jiných jídel.


Pánev Belis Gold je určena nejen jako doplněk goldové řady smaltovaného nádobí. Je to i vhodná alternativa při výběru kvalitní pánve s dlouholetou životností právě do Vaší kuchyně. U této pánve je užit teflonový povrch, který v dnešní době dominuje na trhu s tímto druhem nádobí. Jedinečná kolekce kvalitního smaltovaného nádobí značky Olymp nabízí široký sortiment smaltovaných výrobků od smaltovaných hrnků, přes smaltované pánve , pekáče, misky, cedníky, vědra, umyvadla až například po smaltované gastro nádobí.


Hrnce Pánve Sada pánví Pánve na indukci Pánve do trouby Pánve s odnímatelnou rukojetí Pánve s keramickým povrchem Pánve na palačinky Pánve na soté Grilovací pánve Liti. Stylové pánve LAVA ze smaltované litiny pro zdravé pečení, vaření, dušení. Díky smaltování můžete vybírat z barevných variant pánví a krásně si tak doladit kuchyň nebo jídelnu.


Litinové pánve jsou vhodné na všechny typy sporáků, včetně indukce.

Prodávame Grily, Grilovací pánve , Hořáky, Rošty na BBQ, Kotlíky na guláš, Zabíjačkové kotle, Paella pánve , Záhradní grily, levne kotliky. Hrnce, pánve a sady nádobí z prvotřídních materiálů. Vhodné i na indukci a vše skladem. GRILOVACÍ PÁNVE SMALTOVANÉ. Sklad se nachází na Slovensku.


Pánve Tescoma jsou vyráběny na základě precizního dlouholetého vývoje a designu, a to z kvalitních prvotřídních materiálů. Povrch je obvykle vyroben z antiadhezního materiálu, díky kterému je pánev Tescoma nepřilnavá. V nabídce najdete pánve vhodné pro klasický i indukční sporák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky