úterý 4. července 2017

Digestoř boční odtah

Pořádná digestoř neboli odsavač par a pachů, je nezbytnou součástí malých i velkých kuchyní. V dnešní době je na trhu množství variant, které se liší provedením, výkonem i funkcemi. Pro každou kuchyni tak najdete ideální řešení.


Při výběru vhodného odsavače par je potřeba vycházet z velikosti a možností. Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají. Digestoř - průměr aspoň 120mm, boční odtah.

Prosím, poraďte nešťastnici, kde bych ho mohla sehnat a jakou značku. Svoje úskalí má potrubí vedené svisle přes střechu, může zde vznikat nekontrolovatelný komínový tah (únik tepla), kondenzace vodních par a problém s dodržením dostatečného průřezu potrubí při prostupu střešní krytinou. Za ideální je považován odtah co nejkratší cestou přes boční zeď. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Udává objem vzduchu který je schopna digestoř odsát (necirkulovat) za jednu hodinu.

B Hlučnost Udává hlučnost spotřebiče. Ta může být velmi odlišná dle typu spotřebiče. V porovnání s původním let starým výrobkem Mory se jedná o hodně nekvalitní zboží. Starý jsme museli vyměnit,protože už znatelně méně odsával a hodně se zvýšila jeho hlučnost. Po výměně si troufnu tvrdit,že nová Mora ani nedosáhla výkonu odsávání starého odsavače a možná je i hlučnější než ten co jsme jako závadný vyhodili.


Musíte si však dát pozor, aby měla digestoř zpětnou klapku. Díky tomu se tak nebude dostávat vzduch z venku dovnitř. Určitě si digestoř vybírejte i podle toho, jaký má výkon, přičemž je důležité, aby zvládla vyměnit vzduch v místnosti přibližně krát za hodinu. Zde se nacházíte: Heureka.


Vyhledávání digestoř zadní odtah. Posuvný odtah na zadní straně odsavače v rozsahu až 4mm od boční stěny. Otvor, který nepoužijeme, zaslepíme krytem, který zakoupíme v sadě spolu s digestoří. Montáž digestoře, poradíme Vám jak na to! Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí) delší než m, je lepší provozovat digestoř v recirkulačním režimu.


Na odtahovém vedení by mělo být co nejméně ohybů, doporučují se maximálně 2. Každý ohyb brání volnému pohybu odsátého vzduchu. Když jsme se byli jen tak podívat do elektra, tak jsme si všimli že ten boční odtah je posazený jinak (víc vzadu) a digestoř je celkově nižší než ta co máme, nevíte jestli to. Dobrý den, sháním digestoř s bočním odtahem.


Přední i zadní strany jsou opatřeny bezpečnostním sklem, boční strany jsou provedeny z kartáčované ušlechtilé oceli.

Tato digestoř je dále vybavena omyvatelným hliníkovým tukovým filtrem a navíc volitelným filtrem s aktivním uhlím, který snižuje zápach. Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných, výsuvných nebo podskříňkových digestoří. Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně digestoře.


Vyroben v České republice. Odsavač par CH 1bílý, 60cm, odtah zadní. Oběd chutnal skvěle, ale nikdo jej nechce čichat dalších hodin. Navíc nabízí čistý a čerstvý design, který krásně doplní vaši kuchyň.


Umožňuje odtah i recirkulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky