úterý 11. července 2017

Tlakový hrnec eta

S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času. Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu. Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají.


Vaříte rádi a máte doma příliš mnoho hrnců, ale vlastně nevíte, který vybrat? Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži.

V Testovacím studiu ETA testujeme naše produkty pro Čechy i Slováky. ETA TLAKOVÝ HRNEC elektrický, v je bezpečným a schopným kuchyňským spotřebičem. Za polovinu běžného času. S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě.


ETA Pečenka MAX pak díky rozmanitému příslušenství zvládne ještě více typů chutných pokrmů. Vykouzlíte s ní skvělé bábovky, můžete v ní grilovat nebo třeba připravovat oblíbené špízy. Podobně multifunkčním pomocníkem je i tlakový hrnec ETA Tauro, který nabízí až osm funkcí v jednom.

Elektrický multifunkčný tlakový hrniec Tauro. Varíte radi a máte doma príliš veľa hrncov a neviete, ktorý vybrať? Prečo si ho zamilujete? Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů.


Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů. ETA Biopot - multifunkční tlakový hrnec. Zajistí RYCHLÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ. V českém menu můžete volit z programů.


Je úsporný s funkcí odloženého startu. V Testovacom štúdiu ETA testujeme naše produkty pre Čechov aj Slovákov. Titanový hrnec ETA prostě nebudete chtít dát z ruky a díky jeho univerzálnosti ani nebudete muset. Můžete v něm vařit, dusit, péct i zapékat. A když se vaření v něm přeci jen na chvíli nabažíte, jednoduše jej umyjete v myčce nádobí.


Přinášíme radost a užitek více než let. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Celý popis a technické parametry. Potřebujete multifunkční hrnec , s nímž připravíte téměř každé jídlo? Hrnec se může pochlubit objemem l. Současné tlakové hrnce mají moderní design, užitečné funkce a všem kuchařům ušetří nejen energii, ale především čas. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin.


Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Moderní elegantní tlakový hrnec s devíti programy vaření (rýže, zelenina, polévka, drůbež, koleno, ryby, luštěniny, ohřev a vaření). Tlakový hrnec tvoří vlastně uzavřený systém. Obsahuje v podstatě tři zařízení v jednom - rýžovar, tlakový hrnec a klasický hrnec.


Má kapcitu 5l a nepřilnavý povrch NON STICK (speciální druh telfonu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky