úterý 25. července 2017

Americká lednice lg

Naše dvoukřídlá americká lednice také jako jediná disponuje lineárním kompresorem. Má méně pohyblivých částí, takže dochází k mnohem menšímu tření a provoz lednice je tak velmi tichý. Na všechny lednice LG poskytujeme desetiletou záruku.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Všechny informace o produktu Lednice LG GSJ361DIDV, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze LG GSJ361DIDV. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Americká lednice je rozměrově výrazně větší než lednice klasická, čemuž také odpovídá velikost užitného objemu.


Informace o užitném objemu a dalších parametrech naleznete na energetickém štítku americké lednice. Konkrétní objem závisí na počtu členů domácnosti a běžném množství skladovaných potravin. Doporučujeme objednat a měnit současně s vodním filtrem LG , pokud ho Vaše chladnička používá. Určeno pro lednice se systémem Pure N Fresh.


LG GMX844MCKVLG GMX844MCKV v matně ocelovo-černém provedení bezesporu naplní tužby všech, kteří kdy snili o velké chladničce v americkém stylu. Ohromí vás nejen kapacitou 4litrů, ale také s praktickými zásuvkami a inovativními technologiemi. Kombinované lednice s mrazákem dole: U tohoto typu je lednice na úrovni očí – přesně tam, kde ji chcete.


Díky snadnému přístupu skrz dělené dveře ledničky. Jedinečný invertorový lineární kompresor společnosti LG využívá namísto běžného recipročního pohonu lineární pohon pístu. Způsobuje tak nižší vnitřní tření a výsledkem je až o nižší spotřeba energie. Na lineární kompresor společnosti LG je také poskytována 10letá záruka. Luxusní americká lednice LG GSB470BASZ je vybavena jedinečným invertorovým lineárním kompresorem, který využívá namísto běžného recipročního pohonu lineární pohon pístu.


Jediným dotykem na smartphonu můžete snadno nastavit teplotu chladničky, ovládat funkci expresního mrazení a provést diagnostiku chladničky. Americká chladnička LG GSB760PZXZ se díky své obrovské kapacitě stane výjimečným vybavením domácnosti každé větší rodiny. S celkovou kapacitou 6litrů (4litrů chladící a 2litrů mrazící část) se v ní vždy najde dostatek místa pro Vaše potraviny. Díky svému celkovému objemu 5litrů (3l chladicí část, 1l mrazicí část) se jedná o ideální řešení pro rodiny o 5-členech.


Málokterá americká lednice si také může dovolit absenci technologického a funkčního vybavení. V tomto ohledu si tedy můžete být jistí, že americká lednice bude vysoce kvalitní a vybavená. Důvodem je velká konkurence mezi výrobci. Zeleninu a ovoce můžete uložit do zásuvek Moist Balance Crisper, které udržují optimální prostředí pro uložené ovoce a zeleninu.


Americká lednice lg

Tato stylová a prostorná lednička vyniká velkou kapacitou. Americké lednice jsou stále oblíbenější nejen pro velký užitný objem, ale zároveň pro jejich moderní design. Pojme potraviny až pro osm lidí, díky objemu 4a 1litrů. Je vybavena výrobníkem ledu a výdejem filtrované vody, kterou čerpá přímo z vodovodu. Nadprůměrný je také objem 1litrů mrazicí části, která je umístěna vlevo, a pojme tak dostatečné množství surovin pro osm lidí.


Výhodou umístění vedle mrazicí část je přehlednost obou jednotek. Objem chladničky 2l, objem mrazničky 1l. Lednice LG jsou prostorné, stylové, mohou se pochlubit chytrými funkcemi a mnoha vychytávkami. Mezi mnoha typy, jež se na trhu pravidelně vyskytují, jsou velmi oblíbené například ledničky amerického typu, které vynikají nejnovějšími technologiemi jak pro chlazení potravin, tak zachování jejich čerstvosti a trvanlivosti. LG Invertorový lineární kompresor se zárukou let.


Americká 4dvéřová chladnička LG GMX936SBHV. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy.


LG GSL360ICEV od 87€ - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky