pondělí 31. července 2017

Závěsná skříňka prosklená

Detail produktu Do obchodu. Kč Nástěnná skříňka - Buk masiv Skladem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Závěsná prosklená vitrína Delaro – pravá.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Z naší nabídky si vyberete zaručeně i vy. Zboží můžete vrátit do dnů – vrácený nákup od vás převezmeme bez zbytečných průtahů. Udělejte si radost právě teď, nečekejte na vhodnější chvíli. Vybírejte z rozsáhlé nabídky online z pohodlí domova. Prosklená závěsná skříňka v provedení dub durance Cezar 4. Luxusní prosklená skříňka určená k zavěšení na zeď zaujme nejen svým praktickým členěním úložného prostoru, ale také zajímavým a netradičním designem v přírodním provedení dub durance.


Pro tyto účely je nejideálnější volbou skleněná vitrína a její robustnější sestra prosklená vitrína. Ta se navíc násobí, pokud si domů pořídíte závěsnou.

Hledáte šikovnou skříňku pod TV, závěsnou skříňku na drobnosti nebo třeba stojan na DVD? Stačí si jen vybrat tu pravou. Horní kuchyňská skříňka prosklená Tina kalvádos cm. Originálně řešená závěsná skříňka s uzavíratelnými dvířky. Polovina skříňky je prosklená a polovina uzavřena.


Zajímavý design zaujme na první pohle v interiéru bude dominantou daného pokoje. K dokoupení jsou další díly ze sestavy Julita, pomocí kterých si sestavíte libovolnou obývací stěnu. Vhodná do interiérů, kde je kladen důraz na moderní bydlení. Alternativou ke stojací vitríně je závěsná skřínka na zeď, která umožní využít prostor v obýváku do posledního centimetru. Své místo v ní najdou rodinné fotografie i umělecké předměty.


Galerka – zrcadlová skříňka 3× dvířka se zrcadlem v postranních částech (krajní dvířka) vždy po jedné polici prostřední část (středová dvířka) je bez police obsahuje elektrickou zásuvku 2V pod zrcadlovými dvířky se nachází dvě výsuvné zásuv. Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály, knihovny, vitríny, závěsné skříňky. A máme také stojany na noviny. Kuchyňské skříňky rohové, spodní i horní v e-shopu HORNBACH. Vestavná kuchyň nebo samostatná kuchyňská linka – všechny kuchyně se skládají především z kuchyňských skříněk s různým využitívysoká kuchyňská skříň, závěsná horní skříňka , dřezová skříňka či spodní skříňka.


Vyneste své oblíbené hrníčky do výšin s pomocí prosklené závěsné skříňky Allard 2. V její skleněné výklopné přihrádce jim to bude slušet.

Luxusní závěsná skříňka představuje elegantní nábytek určený k vystavení nejrůznějších dekorací a cenností. Závěsné skříňky prosklené - nejlevnější kvalitní nábytek za super cenu. Pozornost upoutá především vyfrézovaným vroubkováním na okrajové liště a kovovými úchytkami. Do menšího prostoru či nad nízkou komodu pak snadno umístíte kompaktní závěsnou skříňku , která vám umožní využít místo ve vašem pokoji na maximum.


Vyberte si Skříňky na klíče u B2B Partner.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky