středa 26. července 2017

Moka konvička elektrická

Elektrická moka konvice G. Nechte se každé ráno probudit vůní čerstvé kávy – stačí jen zvolit čas, kdy má být hotova, vše ostatní udělá stylová moka konvička za vás a bez vás. Stačí vám jen zásuvka na elektřinu. Nevýhodou elektrické varianty je značně vyšší cena. Ale díky tomu ji můžete používat prakticky kdekoliv, kde je přístup k elektrické energii.


Lze ji tak použít například v kanceláři.

Pokud jste si silnou kávu z moka konvičky oblíbili natolik, že si jí chcete dopřávat i mimo domov, neexistuje jednodušší řešení než elektrická moka konvička. Můžete si jí odvézt na chatu, chalupu, nebo jí mít v práci. Během chvilky Vám sama připraví silnou kávu, jejíž teplotu bude udržovat ještě minut.


Navíc ji můžete postavit kamkoli díky jejímu podstavci a nespálit tak sebe nebo něco jiného. Tradice a technologie pro skvělou chuť od italské společnosti G. Moka konvice vytváří kávu s chutí i intenzitou velmi blízkou espressu, ale za podstatně nižší cenu! Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Pezzetti, Bialetti, Tescoma a dalších. Skvěle se hodí na dovolenou, do hotelu či na chatu, nebo když zkrátka chcete urychlit a usnadnit proces přípravy.

Moka konvička elektrická nabídne ještě pohodlnější přípravu nápoje. Káva se připravuje pod mírným tlakem, baru, chuťově připomíná espresso a pokud preferujete větší šálek, máte dvě možnosti. Buď si pořídíte konvičku s větším objemem, zde musíte počítat s tím, že například dvojitý. Sečteno a podtrženo, elektrická moka konvička Bialetti je vynikajícím společníkem i pro náročnější zákazníky.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Vintage vám jej pomůže ušetřit – připraví pravou italskou kávu sama a díky nastavitelnému časování přesně ve chvíli, kdy sami určíte. Pokud toužíte po oblíbené kávě i na místech, kde nemůžete používat klasickou moka konvičku, jako třeba na chatě, na cestách či v práci, tuto konvičku si jednoduše. Hliníkové moka konvičky jsou oblíbené především proto, že se po čase vnitřek potáhne patinou a konvička si tak drží příjemnou chuť i aroma.


Výsledná káva je naprosto dokonalá. Pokud Vás zajímá, kdo se skrývá za malým mužem s knírkem, kterého uvidíte na každém modelu, jedná se právě o podobiznu. Díky své malé velikosti je vhodná jak do kanceláře, na cesty, ale klidně i na doma. Nepotřebujete žádný zdroj tepla, stačí pouze zdroj elektřiny.


Těsnění je silikonové - výměnné, lze jej zakoupit v našem obchodě. Free Shipping Available. Jedná se o první kávovar Bialetti, který je vhodný pro indukční varné desky v unikátním designu Moka. Spodní část je z nerezové oceli vhodné pro indukci.


Horní část je osmiboká jako u Moka. Ideální na elektrické nebo plynové vařiče a sklokeramické desky. Kvalitní a praktická elektrická moka konvička s časovačem pro udržení teploty kávy.

Konvička má unikátní dvoutónovou úpravu. Moka kávovar je tradiční způsob přípravy kávy v Itálii. Ohřátá voda stoupá pod tlakem přes sítko s mletou kávou a výsledkem je nápoj nejvíce podobný klasickému espressu.


Pokud patříte mezi milovníky kvalitního espressa a nechce se vám investovat do kávovaru, bude pro vás moka konvička to pravé. Díky tomuto výrobku si doma uvaříte silnou kávu, která se podobá espressu z kávovaru. Příprava kávy vám zabere maximálně.


Rukojeť moka konvice je izolovaná - zůstává chladná pro komfortní obsluhu a základna s elektrickým napájením je 3stupňů otočná, vhodná pro leváky i praváky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky