čtvrtek 20. července 2017

Barová lednička

Mini lednička zabírá méně místa a může posloužit i jako minibar. Svoje využití najde nejlépe v malých domácnostech, na chalupách nebo studentských kolejích. Dobře poslouží také v kancelářích či hotelových pokojích. Přenosná nebo absorpční mini lednička se hodí na cestování nebo kempování.


I přesto, že má chladnička na nápoje podstatně menší objem než klasické lednice, je důležité vědět, kolik lahví do ní uložíte.

Každý z těchto typů chladících zařízení má jiný rozsah. Vinotéky mají objem obvykle udávaný v počtu lahví a mohou pojmout až 200. Prohlédněte si naši nabídku produtů Barové lednice Již více jak let zkušeností ve výrobě, servisu i distribuci.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt H. Koenig barová lednička BPO505. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Výhodná chladící technika. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice, mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. Vybírejte si Lednice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Velice zachovalá, používaná přibližně dva roky. Po dohodě možno v rámci okolí dopravit.


Atraktivní vzhled a světelná krabička (osvětlení) zařízení stimulují zájem o nápoje a umožňují zvýšit jejich prodej. Obvykle se jedná o podlahové modely značných rozměrů, které umožňují současně umístit dostatečný počet lahví. Uživatelské jméno Heslo.


Zapomenuté heslo Nemáte účet? Váš košík je prázdný Tip Top Chladenie. BPO5je elegantní a přenosná barová lednička.


Nejen díky své kapacitě l je vhodná pro skladování studených nápojů na malých a středně velkých slavnostech. Její elegantně a hygienicky působící kovová konstrukce se hodí téměř do jakéhokoli baru a se svým oblým zevnějškem je rozhodně. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Kompaktní volně stojící lednička Zerowatt ZTOP 1v bílém provedení.


Zaujme také svou velmi nízkou hlučností a výměnným závěsem dveří.

Lednička disponuje funkcí automatického odmrazování a mechanickým termostatem. Elektro bazar - inzerce chladniček, myček, vařičů a spotřebičů zdarma. Prodej i koupě autorádia, sluchátka, radiomagnetofony, diktafony a Hi-Fi komponenty. Funkce automatického odmrazování a extrémně účinný chladicí motor. Plastový interior se zaoblenými vnitřními rohy sn.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. TorgPark – Váš spolehlivý dodavatel gastronomického zařízení přímo od výrobce.


Profesionální barová lednička pro gastronomii. Objem 1l, digitální ukazatel teploty, optický a akustický alarm. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Barová technika pro hotely a gastronomii. Popis: Prodám profi nápojovou lednici značky Gamko, velmi bytelná konstrukce - lednice je poměrně těžká, stvořená do náročných provozů a na dlouhou výdrž. Chladnička má výparník s nejnižší teplotou -°C a nastavitelný termostat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky