pondělí 5. září 2016

Varná deska dvouplotýnková

Sklokeramická dvouplotýnková varná deska představuje zlatou střední cestu. Vystačíte si s klasickým nádobím, vaříte poměrně efektivně a deska dvouplotýnky se skvěle čistí. Nežádoucí je značné zbytkové teplo, avšak i to lze využít ve svůj prospěch.


Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Electrolux EIV6z modelové řady Inspiration s dotykovým ovládáním a podsvícenými ukazateli dokáže maximalizovat výkon díky funkci Power Boost. Chytrá technologie Bridge vám umožní spojit obě varné zóny na levé straně v jednu velkou. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Plynová varná deska POH 6B6Bod společnosti Bosch představuje střední třídu v ranku plynových spotřebičů. Za rozumný finanční obnos si totiž zákazník domů odveze kvalitně provedený produkt.

První věcí, která zaujme při srovnání s předchozím modelem, je především moderní vzhled. Dvouplotýnková indukční deska nabízí nejúspornější typ ohřevu. Nejčastěji vyráběnou variantou je indukční deska 220V, kterou připojíte na jednofázový proud. Hodí se na chatu, do garsonky či malého bytu, kde díky absenci třífázu indukční desku 380V nerozhýbete.


Jaké výhody a nevýhody má indukční dvouplotýnka? Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi.


Přednosti: HiLight varné zóny, Boil Control – varná. Porovnání cen indukční dvouplotýnková varná deska , srovnání cen indukční dvouplotýnková varná deska na portálu HLEDEJCENY. Pro menší kuchyně je tu však možnost.


Nabízí celkem volitelných stupňů ohřevu v rozmezí 60°C-240°C. Nechybí zde ani celá řada velice praktických. Jde o levnou varnou desku, u níž oceňujeme zejména dobrý poměr ceny a kvality.


Vestavná indukční varná deska v černém provedení s dotykovým ovládáním umístěným vpředu, varnými zónami a možností spojení dvou zón do jedné. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Nová varná deska je základ při předělávání kuchyně. Takže přemýšlejte, co, jak a kam zapojit. Na jejím velkém displeji vidíte jedním pohledem vše potřebné, například polohu všech nádob a úroveň teploty pod nimi.


Dva plynule regulátor teploty poskytují požadovaný topný výkon. Vyrobeno z robustní litiny. Včetně výstražného světla. Mora jako nová Inzerát byl odebran z oblíbených.


Vařič vajec Sencor Inzerát byl odebran z oblíbených. S ukazatelem zbytkového tepla na desce víte která zóna je ještě horká a jste tak chráněni před nepříjemným popálením a jinými nehodami. Indukční varná deska MORA Inzerát byl odebran z oblíbených. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nový elegantní design vařiče je navržen pro efektivní směřování tepla.


Technické parametry a specifikace:nerezové provedenísnadná údržbasvětelná signalizace provozuplynulá regulace teplotypojistka proti přehřátídélka napájecího. Popis: Nepoužívaná varná deska zakoupena na Alze s prodloužením záruky do 23. Varné zóny jsou vybaveny funkcí PowerBoost. Každá z nich má také ukazatel zbytkového tepla. Je rozdělena na dvě litinové varné zóny.


Teplotu lze snadno ovládat pomocí 5-polohového termostatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky