pátek 2. září 2016

Stroj na popcorn

Stroj na popcorn červený - americký design Stroj na popcorn RCPS-16. Royal Catering je určen především na profesionální použití a ihned upoutá pozornost svým designem, ať ho. Kdo by nemiloval vůni čerstvého popcornu?


Od koupě stroje na popcorn až k výrobci kukuřice byste měli klást důraz na správný výběr, abyste tak mohli Vašim hostům nabídnout skutečně chutný popcorn. Stroj je určený na komerčné použitie v kinách, bufetoch, na verejných podujatiach, festivaloch, karnevaloch a pri všetkých príležitostiach, na ktorých sa ponúkajú. Zapôsobí na vás nielen vyhrievanou spodnou doskou a výkonným ohrievacím prvkom, ale aj svojím špeciálnym krytom, ktorý je vyrobený. Jedině se správně zvoleným výrobníkem popcornu - popkornovačem, lze doma připravit skvělý a chutný popcorn.


Na trhu je k dispozici mnoho druhů domácích popkornovačů - v naší nabídce však naleznete pouze ty, které považujeme za kvalitní a máme je sami osobně odzkoušené. Stroj je vysoko efektívny, dokáže v priebehu hodiny pripraviť až kg popcornu. Vznikajúce teplo môže byť vďaka voliteľnej funkcii ohrievania použité na udržiavanie ideálnej teploty a čerstvosti.


Stroj na popcorn

Jak vyrobit stroj na popcorn DS Beatz. Unsubscribe from DS Beatz? This feature is not available right now. Please try again later.


Profesionálne stroje na výrobu sladkého a slaného popcornu – pukancov. Jedná o sortiment s veľmi vysokým ziskom z predaja čo poteší každého obchodníka. Tieto zariadenia obohatia každý dobrý podnik čerstvým voňavým popcornom. Chýbať by nemal predovšetkým na koncertoch, stánkovom predaji, športovom štadióne či kúpalisku. Kde je návratnosť zariadenia takmer.


Jeho obrovská výhoda je možnost provozu nezávislého na elektrické síti. Suroviny a vše potřebné mohu dodat, prov. Otestujte si jednotlivé slané příchutě na popcorn v malém 50g balení a pak si kupte větší a cenově výhodnější 200g balení.


Zvýraznit chuť můžete pomocí speciální soli na popcorn , kterou také nabízíme v našem e-shopu. Stroje jsou vybaveny špičkovými kotli s pečící plochou z nerez oceli (E-Z Kleen Kettle), a proto jsou vhodné na výrobu slaného i sladkého popcornu. Kotle jsou dále vybaveny elektronickou kontrolou teploty, nerezovým pláštěm, který má delší životnost než chromový, jsou vyjímatelné a snadno se čistí.


Stroj na popcorn

Kukuřice na popcorn , příchutě na popcorn , sůl na popcorn a přístroje na výrobu popcornu. Kompletní nabídka surovin a přístrojů pro domácí výrobu popcornu. Popcorn Maker GPM-8Stroj na výrobu popcornu, popcornovač. Jednoduchá obsluha, stačí popcorn kukuricu pomocou meracej lyžice vysypať do stroja, zavrieť plastovým. Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirusu je omezeno vyřizování objednávek a zákaznický servis.


Vhodné pre použitie v kine, bare, reštaurácii. Popcorn sa pripravuje zahrievaním zrniek kukurice v kotlíku stroja na popcorn , čo spôsobí ich prasknutie. POPCORN -Kukuřice, příchutě, příslušenství. Oblíbené kategorie - Potřeby na Zabijačku. Mlýnky na maso Řezačky Masa.


Cukrářské a pekařské potřeby. Nože Ocílky Rukavice Zástěry - Koření. Vyrobit si doma opravdu kvalitní, křupavý a voňavý popkorn, to není s vhodným vybavením nic složitého. Přístroj na výrobu domácího popkornu má navíc neotřelý design a je proveden v podobě pouličního prodejního pojízdného stánku.


Zaujme nejen svou vyhřívanou deskou na dně a. Prodám stroj uncí,osvědčená kvalita,originál fy. Gold Medal ze Sinsinety USA. Pl,vyrobeno v Eu,jako naprostá většina nabízených strojů v ČR.


Důvod prodeje:Jsem už pár let v důchodu a stroj stojí. Vyberte si z viacerých popcorn strojov podľa veľkosti a kapacity výroby. Porovnajte kvalitu kukurice pukancovej s veľkou expanziou (objem pukancov po vypukaní) a špeciálneho popcorn tuku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky