pondělí 26. září 2016

Bosch varná deska

Order Online or Call Us. Kitchen Parts and Accessories. Dishwasher Parts and Accessories. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Free Shipping Available.


Domů Vestavné spotřebiče Varné desky. Varná deska patří k nejvyužívanějším kuchyňským spotřebičům. V naší nabídce naleznete varné desky od předních výrobců a vybírat můžete podle jejich funkce – sklokeramické, indukční a plynové. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Umožní rychlé a bezpečné vaření s jednoduchou údržbou a nízkou spotřebou energie.


Zamilujete si její dotykové ovládání a radost vám budou dělat čtyři výkonné varné zóny s funkcí PowerBoost a mnoho. Sklokeramická plynová deska od značky Bosch. Do velké kuchyně, pět hořáků jedině.


Flexibilní zóna vlevo vám umožní použít pekáč nebo hrnce. Deska je vybavena časovačem, který. Indukční varná deska : na ní vaříte rychle, bezpečně, čistě a navíc s nízkou spotřebou energie. Tuto varnou desku lze zapojit pouze je. Detail produktu Do obchodu.


Biano - Chytrý nákup nábytku a d. Všechny zóny jsou vybaveny funkcí PowerBoost, CombiZone nabízí flexibilitu díky možnosti spojení varných zón. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jaký to má pro vás přínos? Větší bezpečnost a více pohodlí.


Díky nižší teplotě si nespálíte ruce vy ani vaše děti. Ovládání DirectSelect umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí. Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Ovládáte ji pomocí sofistikovaného Touch Select ovládání, pomocí kterého zcela jednoduše nastavíte požadovanou úroveň výkonu.


Vaření pomocí indukce je velmi rychlé a využít můžete i funkci PowerBoost, která vaření. Bosch PUE611BB1E od 24€ - Heureka. Využijte všechny čtyři. Mezi čtveřicí plynových hořáků najdete tzv. Wok-hořák pro vaření s vysokým příkonem až kW, dále dva standardní a jeden úsporný hořák o výkonu až kW.


Bosch varná deska

Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte požadovanou úroveň výkonu. S tímto spotřebičem se pro vás stane vaření rychlé, bezpečné, čisté a navíc energeticky nenáročné. CombiZone: nabízí větší flexibilitu díky spojení dvou varných zón. Rovnoměrná distrubuce a rozložení tepla je ideální pro. S její pomocí voda v hrnci dosáhne o poznání rychleji bodu varu, jelikož se k ohřevu využívá větší výkon.


Jedním z nich je speciální wok hořák, který je nepostradatelný během vaření asijské kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky