čtvrtek 29. září 2016

Sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou

Přesně ta správná funkce pro každý pokrm Velká, multifunkční trouba vám u tohoto sporáku nabízí devět samostatných pe. Elektrické sporáky s horkovzdušnou troubou na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou s objemem 56l. Ideální pro přípravu vašich oblíbených jídel. Zobrazit Detail produktu. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry.


Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Mora C 8AI disponuje sklokeramickou deskou se zónami (1× Duo zóna). Model má dále ukazatel zbytkového tepla, výsuvné teleskopické rošty a pohodlné zavírání dvířek KOMFORT.


Příkon plotýnek: 2x kW, pr. Na této stránce najdete levné elektrické sporáky s horkovzdušnou troubou , respektive všechny elektrické sporáky s horkovzdušnou troubou seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Indukční sklokeramický sporák s horkovzd.


IHNEĎ k odoslaniu, u vás už 8. Do menších domácností bude ideální, navíc má nižší spotřebu. Varná deska elektrického sporáku má Hilight zóny s rychlým zahřátím. IHNED k odeslání, u Vás již zítra IHNED ZDARMA na výdejnách. Nenašli jste u nás zboží které jste hledali? Napište nám o zboží nebo slevu!


Sporáky s troubou , VM GASTRO. Vestavná trouba se sklokerami. Doprodej Zdarma Zdarma. Plynový sporák s horkovzdušnou el. Příprava jídel přímo na plameni je u všech kuchařů nezbytná pro zdůraznění tradičních kulinářských dovedností.


Celý popis a technické parametry. Kombinovaný sporák Indesit I5GMH5AG(W) U. Jedná se o klasiku ovládanou otočnými knoflíky, která vám dobře poslouží při přípravě vašich oblíbených pokrmů. Pokud nepožadujete elektronické ovládání, displej a hledáte kvalitní. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Salente Ario je vybaven jednoduchými programy na vaření a vyjímatelným vnitřním hrncem z kvalitní nerezové oceli. Součástí balení je bohaté příslušenství a kuchařka s recepty. Praktickým doplňkem je LCD menu a ovládací tlačítka v češtině. Varná sklokeramická deska má zcela hladký povrch, který zaručuje snadné a rychlé čistění bez nutnosti použití agresivních prostředků.


Tloušťka desky umožňuje velmi přesnou regulaci teploty. Během několika sekund dosáhne deska teploty až 500°C. Kamna a sporáky MBS na tuhá paliva jsou určena k vytápění, vaření, pečení. Jsou konstruována na spalování palivového dřeva a hnědého uhlí.


Profesionální varné litinové plotny. Plně funkční, stále v provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky