pátek 16. září 2016

Catler espresso

Professional parameters and features will make you into a barista always able to brew the best coffee on par with renowned coffee houses. CATLER is the union of modern technologies with traditional food preparation methods. Thanks to technology, we are able to quickly and easily achieve perfect culinary without having to compromise our demands on flavour, colour, aroma, simply the quality of the finished meal. The secret of the perfect cup of espresso is hidden in the grinder and the art of using it because properly ground coffee is of success. This conical grinder is fitted with replaceable metal burrs, it has fineness adjustment levels and its hopper has capacity for 2g of coffee beans.


Catler espresso

CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. Rozjeďte doma luxusní kavárnu. Přístroje Espresso Catler jsou kromě precizního designového a materiálového zpracování na špičkové technické úrovni, což Vám umožňuje docílít výsledku, který je srovnatelný s kávou z profesionálních espresso přístrojů.


CATLER nabízí kvalitní spotřebiče světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází odšťavňovače, kávovary či grily, oceňované díky funkčnosti i špičkovému designu. Free delivery and returns on eligible orders. VÝHODNÁ BALENÍ GRILY Catler ODŠŤAVŇOVAČE Catler ESPRESSO Catler RYCHLOVARNÉ KONVICE Catler PŘÍPRAVA POTRAVIN Catler TOPINKOVAČE Catler KUCHYŇSKÉ DOPLŇKY Prémiové spotřebiče SAGE. Grily SAGE Espressa SAGE Odšťavňovače SAGE Příprava. Tělo z kovu v nenápadné stříbrné barvě hladce splyne s interiérem, avšak jen do okamžiku, než ochutnáte první šálek kávy.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Kávovary, presovače a káva CATLER na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vychutnajte si čaj, alebo kávu presne tak, ako to máte radi. Kanvice na čaj, kávovary, ale taktiež aj široká ponuka príslušenstva na prípravu horúcich nápojov Catler Vám umožnia pripraviť si obľúbenú šálku nápoja na profesionálnej úrovni a zaručia Vám, že to bude vždy dokonalý zážitok všetkých zmyslov. We have a wide range of products and complementary services. CATLER products in stock with quick purchasing made online! Do you need some advice?


Catler espresso

Our customer support is here to help you with your purchasing decisions. You can view other questions or reviews made by other reliable customers! Horké nápoje Vychutnejte si čaj nebo kávu přesně tak, jak je máte rádi. Konvice na čaj, kávovary, ale také široké příslušenství pro horké nápoje Catler vám umožní připravit si oblíbený šálek s profesionální kvalitou a zaručí vám, že to vždy bude dokonalý zááážitek všech smyslů. CATLER je spojením moderných technológií s tradičnými postupmi prípravy stravy.


Vďaka technológii môžeme dosiahnuť pohodlne a rýchle dokonalý kulinársky výsledok, ani by sme museli zľaviť z nárokov na chuť, farbu, vôňu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tepelný systém Thermocoil, systém nízko-tlakového předspaření. V tejto sekcii sme pre vás pripravili chutné, ale popritom jednoduché recepty a nechýbajú samozrejme ani video ukážky. Na vybrané výrobky značky CATLER poskytujeme predĺženie zákonom stanovenej záručnej doby o ďalších mesiacov.


Kompletné informácie o produktoch značky Catler - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste. Produkty Catler na jednom mieste - Heureka. From a whole range of styles and capabiltiies, our range of coffee machines can suit any type of caffeine lover.


Decide first what kind of coffee experience you.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky