středa 7. září 2016

Vestavná trouba retro

Stylovým analogovým časovačem si můžete nastavit čas pečení. Stylová vestavná trouba zaujme nejen originálním designem, ale i řadou praktických funkcí, které vám usnadní a zpříjemní pečení. Vynikne například programem Eco Clean, který je založený a efektivním ekologické čištění.


Trouba zaujme také nerezovým designem s úpravou proti otiskům prstů. Při pečení si můžete vybrat z pečících programů, např.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo. Victoria, vestavěná elektrická trouba , retro vzhle funkcí, - 2° C, slonová kost - Čas na luxus: vestavná trouba Klarstein Victoria vizuálně kombinuje šarm 19. Vaši kuchyni udělá okouzlující. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Elegantní vzhled trouby je navíc doplněn o elektronický časovač se stylovým analogovým displejem a retro ovládacími knoflíky. Ve výbavě nechybí teleskopické pojezdy či chladná dvířka Compact Door s hladkým zavíráním.

Tato nadmíru kvalitní vestavná trouba se. Upřesnit parametry Cena:. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. GORENJE BO73CLB Multifunkční vestavná elektrická trouba Gorenje v krásném retro provedení. Nabízí výjimečnou kvalitu a. Vestavná mikrovlnná trouba Siemens BF 634RGSVestavnou mikrovlnnou troubu Siemens BF 634RGSsi zamilujete již na první pohled a to díky jejímu nadčasovému provedení, které dodá osobitý styl každé m. Cenově je velmi přijatelná a jen o něco málo dražší než varianty řady Smart, ale zato vám vykouzlí domov plný vzpomínek.


Jedná se o jasnou volbu do rustikální kuchyně. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Potrpíte si na kvalitní design, ale požadujete i vysokou kvalitu? Kombinace černé barvy a mosazných prvků dodává celkovému retro vzhledu skutečný punc originality.


Vestavná multifunkční trouba z řady Retro na první pohled zaujme svým krásným designem v barvě slonové kosti. Vestavná pyrolytická trouba : - programů pečení - LCD displej s informacemi o funkci, teplotě a čase - Pyro – systéumožňuje perfektní samočištění ihned po ukončení pečení, aniž by se uživatel musel o cokoliv starat. Veškeré nečistoty se změní v jemný popel, který se jednoduše a snadno setře. Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení.


EBR 79AA Vestavná trouba Retro v barvě slonová kost, nabízí nejen zajímavý dizajn.

Designová trouba v retro provedení. I v selské kuchyni je místo pro vestavné spotřebiče. Mikrovlnná trouba retro , mikrovlný výkon 700W, výkon grilu 800W, objem 20l,. Chcete vědět, co si oKlarstein Victoria, sada, vestavná trouba , digestoř, retro design, černá barva myslí ostatní, jaké mají s produktem zkušenosti a jaké jsou na tento produkt recenze?


Foto: GorenjeVolně stojící mikrovlnná trouba v retro stylu. Detail produktu Do obchodu. Vestavná trouba BO CLI GORENJE dále nabízí ergonomický tvar knoflíků a rukojeti, HomeMade tvar trouby, který vychází z. Kč Vestavná MW trouba AEG Doprava zdarma. Sklokeramická varná deska Körting, dotykové ovládání, rozměr 57.


Plně funkční, předvedu, záruka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky