středa 28. září 2016

Dětský nůž opinel

Moc dobře víte, jakou radost by jim udělal, ale máte strach? Takové kapesní nože jsou kromě optimální velikosti vybaveny tupou kulatou špičkou, aby se vaše ratolesti ve zdraví dožili dospělosti :-). Kolekce nožů My first OPINEL je určena jako první nůž dětem starším let, případně jako piknikový nůž na roztírání másla, krájení ovoce a zeleniny. Nerezová leštěná ocel je maximálně odolná korozi a prakticky bezúdržbová s dlouhotrvající excelentní ostrostí.


Ať už se děti učí krájet zeleninu na kostky nebo na plátky, tento nůž je pro ně ideálním společníkem. Nůž je vybaven ergonomickým červeným kroužkem, který pomáhá naučit správným způsobům držení a umístění prstů a zvyšuje bezpečnost při používání. Pokud chcete pořídit svým ratolestem první nůž , je dětský nůž výbornou volbou. Než zakazovat dětem práci s nožem a různé vyřezávání lodiček a oštěpů, je lepší děti naučit s nožem zacházet.


Nůž je sice ostrý, ale kulatá špička snižuje riziko. Nůž je vybaven kroužkem, který pomáhá naučit správným způsobům držení a umístění prstů, výrazně zvyšuje bezpečnost při používání. Máme pro vás řešení ve formě bezpečného prvního nožíku OPINEL.


Ještě pořád váháte s koupí prvního nožíku svým malým dobrodruhům? Vybírat můžete z mnoha barev. Viroblock pro maximální ochranu vašich dětí. Rukojeť z bukového dřeva v růžové barvě.


Ideální pro školní děti. Zachovává si všechny potřebné vlastnosti, tradiční. Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Dětský zavírací nůž OPINEL VRI N° s kulatou špičkou. Střenka je vyrobena z jednoho kusu tvrdého dřeva a je chráněna speciálním lakováním proti vlhkosti. MY JEDEME DÁL, ale vzhledem k aktuální situaci v ČR s ohledem na COVID-jsme až do odvolání pozastavili možnost nakoupit zboží skrz pobočky Zásilkovny. Tento nůž je vhodný pro starší děti na tábory či kempování (pod dohledem).


Kč 3Kč bez DPH 3Kč 3Kč bez DPH. Zaoblená a silná čepel je ideální pro krájení i nejtenčích plátků. Na čepel byla použila nerezová ocel s příměsí chromu pro zvýšení odolnosti proti korozi. Nožíky máme odzkoušeny na vlastních. Vyřezávání ze dřeva, stavění bunkrů, poznávání přírody a hlavně bezpečně.


Dětský nůž opinel

Střenka ( rukojeť ) je vyrobena z jednoho kusu bukového dřeva a je chráněna speciálním lakováním pro vyšší odolnost. Praktický zavírací nůž OUTDOOR JUNIOR VRI INOX No. MY FIRST KNIVE - můj první nůž. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Od této doby je společnost provozována jeho potomky.


Vyrábí nože k všestrannému použití, nezaměnitelného designu a tvaru s dlouhodobou ostrostí. Prestižní výrobce klasických zavíracích nožů, tradičního designu. Tradiční elegantní design je přizpůsoben nejrůznějším účelům. Je ideální pro učení se s nožem a třeba si sám připravit svačinku, vyřezat lodičku nebo očistit houby.


Opinel je tradiční francouzská firma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky