úterý 6. září 2016

Šlehač mléka tescoma

Nerezovou metličku čistěte pod tekoucí vodou, plastovou rukojeť otřete vlhkou utěrkou, nemyjte v myčce. Kuchyňský šlehač se výměnnými disky vynikající pro rychlou přípravu šlehačky a bílkového sněhu, mléčné pěny do kávy a vaječných směsí na omelety, palačinky apod. Vynikající pro rychlou přípravu mléčné pěny do kávy cappuccino, latte, frappé, horké čokolády apod.


S ochranným pouzdrem šlehací spirály pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Mléko lze přímo ve skleněné konvici ohřát na plynovém, elektrickém a sklokeramickém sporá. Nemusíte být zrovna odborníci na přípravu kávy, abyste si dokázali sami připravit svůj oblíbený nápoj i bez drahých profesionálních kávovarů. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Perfektní pro přípravu mléčné pěny do cappuccina či kávy latté. Tescoma šlehač na mléčnou pěnu TEO 0. Uživatelské hodnocení a recenze na Pěnič mléka TESCOMA šlehač na mléčnou pěnu PRESIDENT.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Veškeré informace o produktu. Jde o kapacitu ohřevu mléka a kapacitu šlehání mléka.


Do jisté míry souvisí s objemem nádoby a vždy platí, že kapacita pro ohřev je vyšší. Přeci jen mléko šleháním nabírá na objemu a není možné, aby napěnilo přes okraj. DELÍCIA šetří váš čas, námahu i peníze. V jediné nádobě ušleháte pohodlně smetanu, otočením pístu změníte šlehač na zdobičku a připravenou šlehačkou můžete rovnou dekorovat pokrmy nebo nápoje , šlehačku nemusíte přemisťovat do zdobicích sáčků.


PRESIDENT pro rychlou přípravu mléčné pěny do kávy cappuccino, latte, frappé, horké čokolády apod. Balení obsahuje ochranné pouzdro šlehací spirály pro bezpečné skladování. This feature is not available right now. Please try again later. Odolný nepřilnavý povrch z nerezové oceli zabraňuje připalování mléka a je vhodný pro mytí v myčce.


Nejoblíbenější je elektrický napěňovač mléka , který má zabudované topné těleso, programy pro různé nápoje a elektrický šlehač , díky čemuž se mléčná pěna připraví rychle. Praktický nerezový šlehač , se kterým našleháte mléko do mléčné pěny rychle a pohodlně. Pěniče mléka ) Hodnocení produktu:. Slevy na značku TESCOMA.


Akce na téma šlehač mléka najdete na Skrz. Rukojeť z odolného plastu, vhodné do myčky. Všechny výrobky jsou precizně zpracovány a vynikají originálním designem. Stejně jako i většina jiných zařízení, tak i šlehač mléka se dělí podle druhu pohonu.


V současné době výrobci nabízí tři typy. Mimo pohonu se budou lišit i pořizovací cenou, ale té se budeme věnovat až na závěr dnešního rádce. Základním typem je ruční mechanický šlehač.


C a nalijte do uzké a vysoké nádoby. Ruční mechanický šlehač. Výrobci na vás samozřejmě mysleli a uvedli na trhu samostatné pěniče mléka , které se o všechno postarají.


V následujícím článku naleznete hned několik užitečných rad , jež by vám měly pomoci s jejich správným výběrem. Využijete ho hlavně při pečení, ale zvládnete s ním vyrobit například i bramborovou kaši. Bude se hodit třeba i přípravu těsta na palačinky, které můžete následně usmažit na palačinkovači. Výhodou ručního šlehače je jeho skladnost, poměrně. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky