čtvrtek 1. září 2016

Multifunkcni mixer

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Sada obsahuje: mixér, odměrnou nádobu, malý sekáček, velký sekáček, šlehací metlu, strouhač, krájecí a krouhací čepel.


Protiskluzová spodní strana. Konec složitému a těžkému krájení zeleniny a ovoce. S naším multifunkčním přístrojem to bude naprostá hračka. Během několika vteřin nakrájí zeleninu, nebo z ovoce vytvoří lahodný koktejl plný vitamínů.


Kuchyňské roboty ETA jsou multifunkčními pomocníky, se kterými vykouzlíte dokonalé pokrmy. Stolní mixér ETA Vital Blend vám usnadní mixování, míchání, sekání i drcení. Přinášíme radost a užitek více než let.


Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku. Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit! Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka. Popis: Vital Blend od značky ETA není jen vysokootáčkový stolní mixér, ale multifunkční pomocník, který mixuje, míchá, seká, drtí le pomůže s přípravou zmrzliny, pomazánek, oříškových másel a je především specialistou na smoothies – v dnešní době tak oblíbené zdravé nápoje.


Vaření v páře, ohřívání, pečení, smažení i dušení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tady už se dostáváme ke kvintesenci kuchařského umění.


Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Zákazník, který se přihlásí k bezplatnému odběru e-novinek souhlasí s přijímáním bezplatných elektronických zpráv, které společnost Studio Moderna, s. Mixéry usnadňují přípravu nejrůznějších pokrmů, desertů i nápojů.


V prvé řadě si ujasněte, jaký typ mixéru potřebujete. Poté se rouhodujte podle funkcí mixéru a přihlédněte i na to, z jakého materiálu je tělo mixéru, ale i jeho nože a nádoba na mixování. Vybírejte si Tyčové mixéry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Praktická a výhodná sada smoothie mixéru, sekáčku a mlýnku ušetří místo ve vaší kuchyni.


Spodní část těla spotřebiče je potažena gumou pro zamezení pohybu během provozu. Mixér Active smoothie je vhodný pro přípravu ledové kávy, smoothie a koktejlů. Díky praktickému sekáčku si můžete připravit pomazánky, přesnídávky, majonézy, nadrtit led a ořechy. Mixér k přípravě polévek, omáček, pyré nebo zdravých smoothiesPříprava polévky přesně podle vašeho gusta je pro zařízení maličkostí, a to ať už máte chuť na hustou sytou polévku, nebo na jemný krémový vývar.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokáže namixovat jakýkoliv druh potravin a vždy dosáhne vynikajícího výsledku. Mixér s výhřevným tělesem Orava RMH-9je určen k přípravě polévek, omáček, pyré nebo zdravých smoothies.


Mixér na polévky je skvělým pomocníkem i pro přípravu kojenecké stravy. No, já dělám doma smoothie už dlouhé roky a vždy jedině v klasickém mixeru. Moje děti totiž nikdy nechtěly moc baštit ovoce a zeleninu, a tak jsem to maskovala do nápojů, které byly ochotny mi „zhltnout“. Vařte pestřeji, zdravěji a za méně času.


Nabízíme unikátní nabídku kuchyňských robotů od značek Bosch, Electrlux, Eta, Kenwood a další. Z pohodlí vašeho domova a za úžasné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky