čtvrtek 1. září 2016

Konvice na indukci

Konvice na indukci

Konvice na indukci - když voda zapíská. Voda na kávu nebo čaj se v konvici na plotně ohřívala od nepaměti. Až s nástupem elektrických varných konvic se tento trend výrazně změnil ve prospěch rychlejšího a energeticky úspornějšího spotřebiče s přívodním kabelem.


Skleněná konvice na indukci 2l - Ibili. KORKMAZ Droppa čajová konvice l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Varné konvice na vodu Varné konvice na vodu skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, CS Solingen, Kela a dalších. Zatímco rychlovarné konvice jsou přece jen drobným spotřebičem, který bude vždycky alespoň trochu poruchový, poctivá kovová nádoba konvice na indukci nemá žádné dráty, ani pověstné kazítko, které by mělo způsobit, že věc vyhodíte týden po skončení záruky.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zpříjemněte si každodenní vaření kávy či čaje v designové konvičce, která bude lahodit vašemu oku a skvěle se bude vyjímat ve vaší domácnosti.


Jednoduchý a klasický design je ideální pro sklokeramické i indukční desky. Nerezová konvice na vodu Classico značky Cilio premium pojme až litru vody které chcete přivést k varu. Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty. Díky praktickým funkcím a jednoduchému, ale modernímu designu máte horké nápoje na dosah ruky.


Konvice na indukci

Na rozdíl od rychlovarných konvic, jenž jsou přece jen drobným spotřebičem, kde hrozí nějaká ta porucha, kovová nádoba kvalitní konvice na indukci nemá žádné dráty, a tak se prakticky nemůže nic pokazit. Odpadá také pověstné kazítko, které způsobí, že věc vyhodíte týden po skončení záruky. Vhodná na všechny typy sporáků i na indukci. Všechny litinové konvice na vodu lze použít i na indukci.


U nerezových konvic dbejte na symboly v detailu produktu. Vybrat si můžete s klasických nerezových moka konvic na indukci Bialetti Venus, které jsou silně magnetické a budou Vám na indukci fungovat naprosto perfektně. Pokud byste přeci jen spojili benefit hliníku a indukční desky, určitě se blíže mrkněte na moka konvičku na indukci Bialetti Moka Induction. Kdo miluje střízlivě pojaté retro od designérů KitchenAi konvice na indukci KitchenAid určitě neunikly jeho pozornosti.


Připomínáme, že barevně ladí s dalšími výrobky KitchenAi takže můžete dosáhnout krásných estetických kombinací. Se značkou KitchenAid si do domu kupujete nejen prvotřídní kvalitu podloženou dlouhou tradicí významného hráče na americkém trhu, ale také velmi povedený design v detailech odkazující na zlatou éru padesátých let. Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Navíc jídlo se na povrchu vařiče nepřipaluje, neboť jeho povrch je téměř studený.


Díky tomu je také vaření na indukci bezpečnější např. Za nevýhodu se označuje nutnost použit nádobí vyrobené z magnetických materiálů. Varná konvice , nebo indukce? Indukce přivedla k varu litru vody za cca minuty.


Osobně jsem očekával trochu vyrovnanější. Proč lidé dávají v poslední době přednost nerezové konvici na indukci před velmi dobře fungujícími rychlovarnými konvicemi, se pokusíme. S tím, jak je v dnešní moderní kuchyni design stejně důležitý jako funkčnost a ekonomický provoz, stávají se moderní konvice na indukci alternativou k rychlovarným, byť také spolehlivým a ekonomickým. Hliníková moka konvice na indukci Monix Cream šálků.


Ve varné konvici si na sporáku ohřejete vodu nebo jinou tekutinu. Vhodné jsou tyto konvice na indukci a na klasické sporáky. Vybrané typy konvic na čaj lze ohřívat na plynovém, elektrickém i sklokeramickém sporáku.


Pokud máte indukční sporák, existují čajové konvice vhodné také pro ohřev na indukci. Některé typy konvic na čaj lze také umývat v myčce nádobí. Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky