pátek 9. září 2016

Kleště na odpadky

Představují bezpečný a hygienický způsob v úklidu bez bolavých zad. Díky kleštím na odpad se navíc snadno dostanete i do těžko přístupných míst. Dnes můžete sbírat odpadky nebo listí aniž byste museli ohýbat svá záda, nebo aniž byste se museli dotýkat špinavé země.


Tyto speciální kleště na listí, odpadky Vám pomohou při sběru jakýchkoliv odpadků a listí. Ušetřete si bolavá záda a hoďte takovouto námahu za hlavu. Proto jsme přešli k platbám pouze bankovním převodem či platební kartou na e-shopu.

Zároveň upozorňujeme, že Česká pošta balíky do ruky může nedoručit zásilku v případě personální nouze na uvedenou adresu, ale nechá uloženo na poště k vyzvednutí. Sběrací kleště na odpadky s velkými čelistmi. Efektivní sbírání odpadků a smetí. Maximální doporučená zátěž 4g.


Na koncích prodloužené ruky jsou odšroubovatelné gumové úchytky viz foto. Také neradi uklízíte na zahradě nebo venku odpadky a listí? Akorát Vás bolí záda a ruce máte špinavé.


Zbavte se tohoto utrpení díky těmto kleštím na listí a odpadky. Díky otočné hlavě snadno posbíráte veškeré odpadky a listí na zahradě, nebo kdekoliv venku.

Ušetříte si tak bolavá záda a nemusíte se hrabat na špinavé zemi. Praktické kleště Vám usnadní. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu. Vysoce profesionální zahradní potřeby, geobuňky, proti kořenové bariéry - textilie Rootcontrol, RootBarrier a RaciBloc od firmy DuPont, kleště na sběr odpadků od firmy Flora, kokosové rohože na svahy a zelené střechy, zahradní architektura.


V naší nabídce najdete všechny možné druhy. Ať chcete vnější nebo vnitřní , rovné či zahnuté pod různými úhly, potřebujete jednotlivé nebo byste raději koupili celou sadu, výběr tohoto druhu kleští najdete v této sekci. Zadejte požadovaný stav skladu.


Stoupne-li množsví zboží na tuto hodnotu nebo vyšší, bude Vám zasláno upozornění e-mailem. Kleště na odpadky , 88cm. Elektrikářské kleště pro specifické použití – na svorkování, lisovací kleště na konektory, krimpovací kleště , kleště na izolované kabely a očka, ale i další typy naleznete v této kategorii. Kovové tělo a čelisti potažené gumou.


Ergonomická plastová rukojeť s ouškem na zavěšení. Cena je uvedena za jeden kus. Pytle na odpadky se zatahovací páskou - l, ks, mic Skladem Pevné zatahovací pytle na odpadky vyrobené z LDPE.


Se zatahovací páskou pro snadné uzavírání. Hliníkové kleště na odpadky , dlouhé cm.

Dětská kuchyňka Gvelká s příslušenstvím růžová. Ještě se bojíte pustit děti do. Nakup levně v pohodlí domova. Sběr odpadků, aniž by bylo nutné ohýbat záda a dotýkat se špinavých nebo nebezpečných odpadků. Vyrobeno z umělé hmoty.


Vaše křestní jméno Vaše příjmení Vaše e-mailová adresa Příjemce e-mailu Doplňující zpráva. Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky