úterý 27. září 2016

Číšnická zástěra

Denim zástěra s laclem a kapsami a nastavitelnou vázačkou z pravé kůže kolem krku a kolem pasu. Vázačky jsou odepínatelné, takže Vaši zástěru můžete bez obav vyprat. Spěcháte a nemáte čas na dlouhé přemýšlení, co přes svůj pracovní oděv hodit při roznášce poledních obědů v restauraci.


Číšnická zástěra

Praktická a elegantní zástěra vás bezpečně ochrání při každodenním poletováním v práci. Nabízíme vám výrobek Giblor´s Anversa zástěra džínová s laclem - barva modrá za atraktivní cenu 570. Kč, od výrobce Giblor´s SRL jehož aktuální dostupnost je Skladem.


Před tím jsme byli a stále jsme aktivními kuchaři. Vyzkoušejte si nás i naše výrobky. Elegantní zástěra pro číšníky nejvyšší kvality, polyester bavlna. Perfektní do bistra, kavárny, restaurace apod.


Na obrázku je zástěra délky 50cm. Jsme schopni ušít mnoho variant a barevných kombinací stejného střihu dle vašeho přání. Obepínací zástěra do pasu, členěná s váčkovými kapsami. Délka zástěry je pod kolena. Materiál - 1 bavlna - kepr.


Tuto zástěru je možné objednat v několika dalších barvách, které neuvádíme v detailu tohoto produktu, pro více informací kontaktujte naše obchodní oddělení. Profesionální číšnická zástěra v hodná jak pro číšníky a kuchaře všech typů restaurací, tak i do každé kuchyně v domácnosti. S touto zástěrou je vaření radost. Nabízíme pro vás sortiment oděvů určený pro číšníky, servírky a barmany. Specialista na potisk a výrobu na míru.


Hledáte dokonalou ochranu oděvu a nechcete vypadat jako lovec Pampalíny? Pak dejte důraz na stylovost a celkovou pohodlnost v podobě této komfortní zástěry Jasmín. Libovat si v ní budou každá číšnice i barman.


Dámy a pánové, pojďte si parádně zpříjemnit každou minutu. Tato zástěra je opatřena dělenou kapsou, kde je místo jak na účtenky, tak i na tužku. Tvar zástěry je navržen tak, aby umožňoval co největší komfort při nošení a dělal tvar do písmene A. Pásek je širší a opticky zužuje. Baristická zástěra , číšnická zástěra , zástěra na vaření, barmanská zástěra , grilovací zástěra , kožená zástěra. Denny´s Číšnická zástěra se kapsami - vínově červená.


Kvalitní zástěra je dnes nedílnou součástí téměř veškerých profesí v gastronomii od kuchaře přes číšníka, barmana až po someliéra, nebo vinaře. Zástěry pro každou profesi. Dovolujeme si vám nabídnou sortiment kvalitních zástěr různých střihů, barev a rozměrů pro veškeré gastro profese od kuchařů, přes číšníky, servírky, barmany, až po sommeliery a vinaře.


V nabídce máme s jednoduchou kapsou nebo s dvěma, z toho je jedna určená pro kasírtašku. Všechny informace o produktu Pracovní oděv Číšnická zástěra červená, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Číšnická zástěra červená. Vhodná také jako barmanská zástěra , nebo číšnická zástěra.


Navrhněte si vtipný potisk a udělejte vtipné zástěry pro muže, nebo ženy. Potisk se provádí na kapsu a je odolný vůči praní v pračce. Reklamní textil Trička s potiskem.


Pohodlná zástěra pro obsluhu z nemačkavého, stálobarevného materiálu. Kč Číšnická zástěra Jasmín Long.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky