pátek 30. září 2016

Tlakový hrnec 6 l

Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Třívrstvé sendvičové dno je vhodné pro. Opatřeno indikátorem tlaku, pojistkami a masivními úchyty, vyrobeno z prvotřídní.


Tlakový hrnec PRESIDENT DUO je dokonale skladný, nádobu 6. SKK Germany, vhodný pro všechny druhy ohřevů mimo indukce, průměr cm. Děkujeme vám za poskytnutí vaší e-mailové adresy. Zašleme vám na ni vaše heslo. You didn’t connect to the Tefal web site since one year.


Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Velký tlakový hrnec – nad 8l je vhodný pro opravdu velké rodiny, případně do malé jídelny nebo například na tábor, kde se vaří pro větší množství strávníků.


Vaření pod tlakem je totiž až 2x rychlejší oproti běžnému hrnci. Elektrický tlakový hrnec určený pro rychlé, zdravé a úsporné vaření. Nastavitelný tlakový hrnec Sbíhají se vám sliny na šťavnaté dušené hovězí, podávané s brambory plné chuti nebo výtečnou nadýchanou rýží, nebo dáte přednost v mžiku připravené poctivé polévce ze zeleniny a kostí? Také Vás od vaření odrazuje nechuť trávit hodiny u sporáku?


A tak si radši dáte housku s paštikou? Zkuste náš tlakový hrnec RL-PC6L o objemu 6litrů. Pojďte taky dělat tlaky! Hrnec tlakový nerez Genius l. S tlakovým hrncem PRESTO všechno zvládnete rychleji, šetrněji a bezpečněji, což je u tohoto typu hrnce zvláště důležité. Na pojistky a masivní rukojeť se můžete plně spolehnout.


Hodnocení produktu:. Vybaven je pojistkami pro bezpečné použití. Přímo na regulátoru tlaku na víku hrnce máte graficky znázorněny jednotlivé druhy masa.


Nastavením regulátoru do odpovídající polohy vytvoříte v tlakovém hrnci ideální tlak pro zvolený typ pokrmu : rybu, drůbež, vepřové nebo hovězí maso. Umožňuje vaření při vysokém i nízkém tlaku a hodí se pro všechny typy sporáků. Při vaření v tlakovém hrnci můžeme použít prakticky všechny metody. Poklici lze snadno a bezpečně odklopit.


Tlakový hrnec 6 l

Celý popis a technické parametry. Pokud vnitřní teplota dosáhne maximální povolené hranice, pak se přeruší přívod elektrického proudu. I tlakový hrnec může být hezký. AVAIR dokazuje, že i tlakový hnrec může být ozdobou. Dál už hledat nemusíte!


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Pokud ještě nevlastníte tlakový hrnec , je na čase zvážit jeho pořízení. Hliníkový plát zabudovaný.


Multifunkční elektrický tlakový hrnec 7vzdravé, bezpečné a rychlé vaření ovládací tlačítka na předním panelu v češtině 7v1: tlakový hrnec , pomalý hrnec , rýžovar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky