středa 21. září 2016

Kombinovaná trouba

Mikrovlnné trouby už nejsou to, co bývaly. Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat. Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat.


Kombinovaná trouba

Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Proč se spokojit s pouhým ohřevem, když toho můžete mít víc? Nevýhodou je, že vnitřní prostor je velmi malý, nádoba se musí točit, takže kdo má rád rohový koláč, má smůlu, grilování jsem omezila, protože po každém grilování vnitřek trouby se musí drhnout, mikrovlny totiž pak nefungují. Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem – dražší typ výrobku, udržující ve všech oblastech trouby stejnou teplotu. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy.


V troubách s funkcí grilu navíc snadno připravíte i celý pokrm. Kompaktní kombinovaná parní trouba se senzory pro optimální výsledky. Kombinace horkého vzduchu a páry vykouzlí z každé pečeně dokonalý požitek. TFT displej Plus: výborná čitelnost a intuitivní dotyko. Podívejte se na kombinované sporáky s dlouholetou tradicí.


Kombinovaná trouba

Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Vestavné mikrovlnné trouby Hoover (kombinované nebo s grilem) mají řadu programů pro ohřev a rozmrazování a elektronické a dotykové displeje. Zakoupením tohoto produktu získáte až 5věrnostních bodů. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, l, Ventilátor, Samočištění Stylová vestavná trouba zaujme nejen originálním designem, ale i řadou praktických funkcí, které vám usnadní a zpříjemní pečení.


Pokud hledáte moderní a úsporné spotřebiče, jako jsou pračky, chladničky, sporáky, klimatizace, trouby a další, jsou tu pro vás spotřebiče Whirlpool. Její výhodou je, že v případě potřeby ji lze přemístit na jiné místo. Podle energie, kterou trouba spotřebovává, se trubky dělína plynové a elektrické. Kombinovaná trouba je součástí sporáku, představuje klasický typ trouby. Při plynové troubě je hlavním zdrojem energie plyn.


Kombinovaná trouba

Trouby Gaggenau přenáší z profesionálních kuchyní do domácností stejné standardy a kvality, na které jsou zvyklí profesionální kuchaři. Vestavná trouba (konvektomat) s bočním otevíráním. Mezi standardní výbavu patří otočný kruhový plech. Dále nízký grilovací stojan, který oceníte hlavně při grilování steaků, klobás nebo opékání chleba. Výborné americké brambory či grilovanou zeleninu si vychutnáte ze.


Při běžném pečení spotřebuje cca kWh na cyklus, při horkovzdušném kWh na. Trouba disponuje technologií Turbo Steam, zdravým způsobem přípravy pokrmů se zachováním vitamínů, a pánví Panacrunch, která dokonale uvaří vaše jídlo a nabízí grilování s minimem tuku. Lord B- vestavná trouba s pyrolýzou, automatické programy, černá. Klasická pečicí, parní a mikrovlnná trouba - každá jsou jiná a všechny se v kuchyni hodí. Ale co dělat, když není dost místa a peněz a můžeme si dovolit jen jednu?


AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky