čtvrtek 22. září 2016

Pračka lg f7277qd

Najlepšie výsledky prania pomocou pracích programov. Medzi špeciálne programy patrí: Baby Care (detská starostlivosť), Skin Care (starostlivosť o pokožku), Sport Wear, ručné pranie a rýchle pranie. Pračka využívá Motor Direct Drive od LG , který má přímé připojení ke středu bubnu. Zajišťuje tak úsporu energie.


Pre správne používanie nášho webu LG. Dále pračka nabízí pracích programů a přídavných funkcí, mezi nimiž nechybí odložený start, nebo funkce pro menší pomačkání prádla.

Aby ste mali čo najlepšie užívateľské skúsenosti s našou webovou stránkou LG. COM , riaďte sa prosím nižšie uvedenými pokynmi. Abyste měli co nejlepší uživatelské zkušenosti s naší webovou stránkou LG.


COM , řiďte se prosím níže uvedenými pokyny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu. Pračky LG : Skvělé praní, a navíc bez alergenů.

LG pračky nejsou obyčejné. Zvyšují vaše pohodlí – můžete je. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Hlavní předností této pračky je velmi nízká spotřeba, který spadá do energetické třídy. Práčka využíva Motor Direct Drive od LG , ktorý má priame pripojenie motora do stredu bubnu. Zaisťuje tak úsporu energie, zníženie. Samostatně stojící pračka s předním plněním, která pere pomocí šesti pohybů.


Mezi její silné stránky patří inteligentní systém praní Fuzzy Logic, inteligentní diagnostika, speciální motor LG Direct Drive nebo třeba načtení programů pomocí NFC Tag On. Další slevy bílého zboží na Kupi. Prádlo je práno speciálními.


Bielizeň je praná špeciálnymi pohybmi. Dodaná manžeta má někdy zaslepený výústek. Ten je v případě použití v pračce potřeba zpropustnit.


LG F4DV709Hnabídne mimo standardních programů i další ke stažení přes WiFi. Kromě toho pračka disponuje dalšími přídavnými možnostmi, jako jsou funkce Redukce pomačkání, Odložený start nebo Parní praní. Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Buben pračky pojme skvělých kg prádla.


Veškerá nastavení provedete jednoduše pomocí velkého otočného voliče, tlačítek a přehledného LED displeje, který zobrazí také čas do konce pracího cyklu.

Automatická pračka Zobrazit manuál F62A8NDS. Díky svému designu unikátní technologie Motion Direct Drive od LG dokáže měnit. AI DDTM Nejmodernější technologie v praxi, na základně níž se vybere nejvhodnější kombinace praní.


Vysoce efektivní a zároveň šetrná k vašemu prádlu. Funkce je schopna zjistit hmotnost a strukturu látek, na základně těchto informací volí optimální nastavení pohybu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky