úterý 27. září 2016

Nože fiskars edge

Profesionální nože Fiskars EDGE elegantníhoa praktického designu. Fiskars EDGE jsou potaženy speciální nepřilnavou vrstvou Softouch, snižuje tření, zamezuje opotřebení, zvyšuje životnost čepele. Nože Fiskars jsou špičkové nože , jež Vám vydrží celý život. Rukojeti nožů Fiskarsjsou zataveny do střenky a tím je minimalizováno uvolnění a oddělení obou částí.


Nože fiskars edge

Použitá ocel výjimečné tvrdosti Vám zaručuje, že krájení bude vždy dokonalé. Objednejte si do kuchyně nože Fiskars , jsou skvělé. Niezawodny nóż szefa kuchni fińskiej marki Fiskars idealnie nadaje się do siekania warzy. Novinkou renomovanej fínskej spoločnosti Fiskars sú nové nože nesúce označenie EDGE.


Jedná sa o sedem klasických nožov v čierno oranžovom prevedení. Tieto nože sú vyrobené z protišmykových materiálov na rúčke a čepeľ je z najkvalitnejšej ocele na trhu. Nože z řady Edge v sobě snoubí atraktivní černý design a vysokou funkčnost. Speciální černý povrch čepelí zajišťuje vysokou nepřilnavost a tím současně i snadnou údržbu nožů.


Nože fiskars edge

Nože lze koupit buď samostatně nebo v praktickém bloku, obsahujícím pět nožů Fiskars Edge. Sada nožů Fiskars z kolekce Edge zahrnuje nožů a praktický dřevěný blok na nože v černé barvě. HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Nože sú pevné a dobre slúžia niekoľko rokov aj pri intenzívnom používaní. Byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Díky dlouhému modernímu držadlu se v ruce drží pohodlně a pevně. Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně.


Zobacz pozostałe produkty w kategorii Noże kuchenne - Najlepsze oferty Opinie klientów - Ceneo. Jsou dny, kdy je potřeba prostě rychle uvařit. Pro takové každodenní úkony jsou nejlepší volbou naše nože Functional Form, Edge a Essential. Snadno se používají, čistí i ukládají a běžná práce v kuchyni se s nimi mění v potěšení. Díky ergonomické rukojeti máte navíc zajištěný dobrý, bezpečný a pohodlný úchop.


Jejich progresivní design je inspirován jednoduchostí, přímočarostí a vysokou funkčností. Tradičními vlastnostmi pro produkty Fiskars. Okrajovací nůž Fiskars Edge je šikovný malý lehký nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou, který je ideální pro okrajování ovoce a zeleniny. Je vhodný i pro vykrajování skvrn a kazů na potravinách. Fiskars EDGE sú potiahnuté špeciálnou nepriľnavou vrstvou Softouch, ktorá znižuje trenie, zamedzuje opotrebeniu, zvyšuje životnosť čepele a výrazne lepšie sa udržiava.


Drevený blok je rovnako ako nože v elegantnom čiernom prevedení. Blok je možné zavesiť na stenu, alebo postaviť na dosku. Nôž japonského typu so širokou čepeľou vhodný na prípravu mäsa, rýb a zeleniny.


Luxusný vzhľad a elegantné čierne prevedenie je typické pre radu nožov Edge značky Fiskars. Zde se nacházíte: Heureka. Free Shipping Available.


Looking For Fiskars Edge ? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci nejen v kuchyni. Nože představují jedinečnou kombinaci designů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí.


Dřevěný blok je stejně jako nože v elegantním černém provedení. Sada 5-ti nožů Fiskars EDGE je dodávána v dárkovém balení společně s dřevěným blokem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


We bring scandinavian to you - buy Fiskars online today! At Nordic Nest you will find the best of what Scandinavian design has to offer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky