úterý 27. září 2016

Mlýnek na koření dřevěný

Dřevěný mlýnek na koření - tmavý. Mlýnek na koření , který čerstvě namele pepř, sůl i jiné koření. Jedinečný design dodává vrstvená barva profesionálních lakýrníků. Svoje místo si najde především při přípravě a následném dochucování pokrmů. Jeho velkou výhodou je to, že není na baterky, ale ovládá se pouze ručně, stačí s ním pouze otáčet.


Detail produktu Do obchodu. Jednoduchý dřevěný mlýnek na koření tradičního vzhledu, který nikdy nezklame a čerstvě namletým kořením provoní vaší kuchyni. Firma Lodos má více jak let zkušeností a říká se, že Vám jejich mlýnky vydrží při správném používání i celý život.


Snadná práce, jednoduchá údržba a výsledek je neocenitelný. Neváhejte a vyzkoušejte kvalitní ruční mlýnky na koření. Mlýnek je osazen kvalitním keramickým mechanismem. Tento dřevěný mlýnek je vyroben z kvalitního akátového dřeva a jedinečný design dotváří porcelánový vršek. Lze použít také na sůl.


Kuchyně a jídelna Stolování Mlýnky a kořenky Mlýnky na sůl a pepř Mlýnek dřevěný na koření střední Mlýnek dřevěný na koření střední Momentálně nedostupné Mlýnky na sůl a pepř Materiál: dřevo, keramický mlecí mechanismus. Klasický dřevěný mlýnek na pepř nebo sůl v barevném provedení. Ideální pro použití v domácnostech, restauracích,. Kořenky slouží pro uschování různých druhů koření. Snadno se doplňují a mají různé typy otvorů pro pohodlné dávkování.


Vyberte si sady kořenek s praktickým stojanem. Nesmí vám chybět ani mlýnek na koření , sůl nebo pepř, slánka a pepřenka. Veškeré objednávky stále expedujeme a doručujeme druhý pracovní den až k Vaši.


Mlýnek na koření dřevěný

Díky svému jednoduchému provedení se hodí k mnoha designům kuchyní. Skvělý dřevěný mlýnek na koření , díky kterému snadno připravíte jakékoli jídlo a okořeníte ho čerstvě namletým kořením. Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Uvnitř mlýnku se nachází kvalitní a plně funkční kovový mlecí mechanismus.


Bude determinováno Doručení. Nabízíme Vám luxusní mlýnky na koření , můžete si vybrat z mnoha druhů. Vybrat si můžete mlýnky s pogumovaným povrchem, z nerezové oceli nebo ze dřeva. Mlýnky jsou kvalitní a šikovní pomocníci na drcení koření jako je pepř, sůl a jiná koření.


Mlýnek na koření dřevěný

Hodí se i pro restaurační provozy. Naše dřevěné mlýnky s kvalitním mlecím mechanizmem můžete využít jak na koření tak bylinky nebo sůl. Kouzlo čerstvě namletého koření s jedinečným aroma ocení opravdu každý host u Vašeho stolu. U mlýnků s mechanickým ovládáním se koření rozemílá otáčením jedné části přístroje, některé typy jsou vybaveny kličkou (například mlýnek na muškátový oříšek). Nejčastěji se vyrábějí ze dřeva, plastu a nerezové oceli, případně z kombinace těchto materiálů.


U většiny současných produktů lze nastavit. DŘEVĚNÝ MLÝNEK NA KOŘENÍ platné do: 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky