úterý 6. září 2016

Pěchovač kávy

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Cesta k šálku dobrého espressa je poměrně náročná a kromě kvalitní kávy a schopného baristy vyžaduje ještě dobré vybavení. Jednou z nepostradatelných pomůcek baristy je tamper. A právě do jejich výroby se před časem pustil Radek Moutayrek.


Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pěchovač na kávu. Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité kvůli rovnoměrné extrakci. Tak jsem si jeden vymodeloval. Originální pěchovadlo kávovarů De Longhi s nerezovou spodní částí pěchovadlo a průměrem 55. Sedí tak do všech pákových kávovarů této značky.


Pokud chcete rovnoměrně pěchovat, tak pak máte skvělého pomocníka. Pěchovadlo na kávu 5mm BH Pergtamp. Průměr pěchovadla 5mm je vhodný pro všechny precizní filtry VST. Díky tvaru základny pěchovadla má vzduch při stlačování kávy kam unikat a při zvednutí pěchovadla nedojde vlivem podtlaku k nadzvedn. Tamper - pěchovač kávy aluminium.


Nerezový pěchovač mleté kávy pro moka konvičky a pákové přístroje. Spodní část pěchovače z nerezové oceli, rukojeť z lakovaného dřeva. Ergonomický tvar perfektně padne do ruky a zajistí rovnoměrné upěchování kávy v portafilleru.


Elektro - Pechovac kavy bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro správnou a důslednou přípravu.


Druh kávy získávaný z rostliny Coffea Canephora. Nejvíce se pěstuje v tropických oblastech Afriky a Jihovýchodní Asie a nejlépe se mu daří v nadmořských výškách kolem 6metrů a při teplotách mezi ºC až ºC. Nerezové hrnce z jednoho kusu oceli o síle 1-2mm s leštěným, zesíleným okrajem o síle 32mm. Bodované izolované rukojeti. Senvičové 3-vrstvé dno o síle 7mm (nerez-hliník-nerez).


Kč bez DPH 77Kč s DPH. Pro přípravu pravého espressa je nejdůležitější použití kvalitní a čerstvě pražené kávy , avšak stejně tak důležité je i použití správného a kvalitního příslušenství. Aluminiové provedení vyniká svou lehkostí a odolností vůči poškození.


Příprava espressa už bude naprosto jednoduchá. Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Kávovary, čajovary, espressa. O dokonalé kávě rozhoduje totiž i správné napěchování kávy v páce.


Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle. Pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat. Pokud jste ale přesvědčeni, že na tuto práci stačíte, pak směle do toho. Pomáhat vám pravděpodobně bude odměrka a pěchovač a vybírat můžete z různých druhů mleté kávy.


Manuální kávovary v čele s odborníkem připraví jednu z nejlepších káv vůbec. Počítejte ale také s tím, že pokud budete připravovat. Kvalitní surovina a maximální pozornost při výběru.


Znovu a znovu zkoušíme nejvybranější varianty odrůd arabica a robusta, pocházející z tradičních zemí a spojujících ty nejlepší vlastnosti kávy , až konečně objevujeme správnou rovnováhu mezi jemností, intenzitou a lehkostí. Základní typy kávovarů. Před tím, než se rozhodnete, jaký typ kávovaru koupíte, byste si měli určit, co od nového přístroje vyžadujete.


Pokud vám vyhovuje časté pití méně aromatické a chuťově ne tak výrazné kávy , zkuste se v obchodech poptat po překapávači.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky