úterý 13. září 2016

Konvice na kávu

Kávová konev Lé´Xpress bílá. Frech pressy jsou velmi levnou, avšak kvalitní alternativní metodou přípravy kávy s bohatým aroma. Filtrační píst zařídí, že nežádoucí usazenina z kávy zůstane na dně pod stlačovací částí.


Materiál je z čirého skla, takže se o tom budete moci přesvědčit na vlastní oči. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů. Sada tří náhradních gumových těsnění k hliníkovým moka konvicím Bialetti v sadě s náhradním sítkem.


Určeno pro moka konvice o velikosti na či šálk. Zde najdete konvice na kávu a čajníky.

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Prohlédněte si naše konvice na kávu a čaj a doplňky k nim. Najdete tu vše, co potřebujete na přípravu kávy a našlehání mléka. Pak už stačí jen trocha kreativity, a brzy budete usrkávat vlastní Americano s kapkou ovocného sirupu nebo super silné dvojité espresso v biokvalitě. Vybírejte z 2produktů v kategorii konvice.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Ideální konvice pro všechny čaje, skleněné provedení dává čajům možnost vyniknout nejen svou chutí, ale i vzhledem.


Konvice vhodná na kávu i čaj. Plastový filtr, vhodný k. V této kategorii najdete konvice na kávu a čaj. Dovolte nám se Vám představit.


Jsme rodinná prodejna tradičních domácích a kuchyňských potřeb. French press konvice se sítkem, snadno a rychle připraví kávu bez lógru nebo sypaný čaj bez lístků či květů, pomocí jemného sítka stlačíte pevné částečky z nápoje na dno konvice , je skvělá pro přípravu ledové kávy s hustou pěnou (pouze voda, instantní káva, popřípadě cukr nebo med a napěníte), výborně napění teplé mléko do kávy nebo dětské kakao či. Každý opravdový kávomil však ví, že zalévaní kávy je stejně důležité jako každá jiná část přípravy kávy.


Jsou zde smaltované konvice v různých velikostech i barvách v klasickém i moderním tvaru, určitě zde konvici podle vašich představ najdete.

Skvělá italská káva za pár minut. Moka konvička je nástroj pro přípravu domácího espressa. V nabídce Bialetti moka konvice s dlouholetou tradicí a zaručenou kvalitou. Hliníková moka konvice nebo nerezová konvice dle vašeho výběru. Skleněné konvice jsou vyrobeny z čirého skla a jsou kombinovány s plastovými doplňky.


Nerezové konvice nabízíme jak v klasickém provedení, tak i moderní barevné varianty. Na stole zdobí svými veselými barvami a nalití čaje nebo kávy z pěkné konvice umocní. Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů.


Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své. Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu , porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky