úterý 6. září 2016

Komínový odsavač par

Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový , vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. Vyberajte si Odsávače pár podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Obecně platí, že čím větší kuchyň máme, tím větší a výkonnější digestroř potřebujeme. Vyberte si komínové odsavače par (digestoře) českej značky MORA.


Komínový odsavač par

V ponuke tiež komínové odsavače par , vhodné aj do bytov v panelových domoch. Příprava dobrého jídla se neobejde bez množství výparů a rozličných vůní. S varným panelem s funkcí Hob2Hood se nyní můžete naplno věnovat vaření, restování nebo smažení, aniž byste přitom museli regulovat odsavač par. Ten se totiž sám automaticky zapne a přizpůsobí svůj výkon aktuálnímu dění na plotně.


Zaměřte se v kuchyni na to podstatné: přípravu výborných jídel. Díky funkci Hob2Hood varná deska sama automaticky zapne odsavač par a nastaví výkon odsávání podle intenzity vaření. Vy tak můžete vařit, smažit a restovat, aniž byste se museli zabývat kuchyňskými výpary.


V tejto kategórii nájdete kompletný sortiment odsávačov pár podľa vašich požiadaviek. Nech už dávate prednosť viac konzervatívnemu štýlu či dizajnovým líniám, ponuka MORA je široká a môžete si tak vybrať z rôznych šírok, farieb aj prevedení. Guzzanti GZ 6nabízí stupně výkonu, LED osvětlení a možnost použití v režimu odtahu, ale také v režimu recirkulace. Součástí balení je kovový filtr proti mastnotám umyvatelný v myčce nádobí. Objevte jedinečný komínový odsávač par , který v sobě snoubí eleganci, vysoký výkon a jednoduché ovládání.


S několika stupni odsávání si přesně nastavíte průtok vzduchu k odstranění pachů a zplodin z vaší kuchyně – ušetříte tak značnou energii. Sme si vedomí toho, že odsávače pár Whirlpool sa stanú neodmysliteľnou súčasťou vašej kuchyne, preto dbáme na elegantný dizajn čistých línií spolu s modernou kombináciou skla a nerezovej oceli. Komínový odsavač par Teka DLV 9v nerezovém provedení.


Digestory gorenje nad sporáky (varné dosky) kombinujú dizajn a technológie. Typy komínové, ostrovčekové, výsuvné (vstavané). Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vertikální odsavač par od firmy Electrolux je elegantní a zároveň účinný. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření.


Digestoře nad sporáky (varné desky) kombinují design a technologie. Barvy nerez, bílá, černá. Podsvícené tlačítkové ovládání je řešeno do detailu pro pohodlné ovládání. Pracovní plochu je možné rozzářit úsporným LED osvětlením o minimální spotřebě 2xW. Tento odsavač Vám na maximální výkon zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření.


Mora OV 6GX disponuje rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a hliníkovými omyvatelnými filtry proti mastnotám. Přemýšlíte o pořízení komínového odsavače par do vaší kuchyně? Komínové odsavače Gutmann pořídíte ve třech exkluzivních provedeních a to jako klasické nástěnné odsavače, šikmé nástěnné a ostrůvkové odsavače. Díky zakázkové výrobě máte možnost navrhnout si odsavač par podle vašich přání.


Zobrazuje 1-s vhodných. Je vhodný pro odtah o recirkulaci. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Přitahuje pachy a páry, čímž zajišťuje příjemné ovzduší i při velkých kuchařských akcích.


Uvnitř chrání odvětrávací kanál před znečištěním filtr na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky