čtvrtek 22. září 2016

Placatka objem

Huge Savings on Fluorescent Tubes. Free Shipping On Orders Over £45! A wide range of the finest Dahlias tubers for competitive prices. Shop Dahlia tubers online!


Vybírejte si Placatky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Tato velká placatka pojme necelé dva litry Vašeho oblíbeného pití, takže na suchu opravdu nebudete a ani Vaši přátelé. Skvělý dárek, kterým určitě potěšíte své blízké či kamarády. Placatka má objem 9l a je dodávaná v kartonové krabici. STANLEY placatka Vás nikdy nezklame a objem 230ml je tak akorát. V klasické kladívkové zelené barvě pro fandy.


Stanley placatka ze série Classic vás nikdy nezklame a objem … 6Kč – 6Kč v obchodech Porovnat ceny. V zimě na horách či v mokru na vodě, na výletě v přírodě, na rybách pro Vás bude nepostradatelným společníkem.

Vhodná jako dárek pro Vaše přátele, při degustaci domácí pálenky apod. Uzávěr placatky je upevněn na pohyblivém kloubu. Nerezová placatka, objem 2ml, nerezové provedení­.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V elegantním provedení i barvách.


Feel free to DIY with our unbeatable offers! RĹŻžová placatka, objem 2ml, nerezové provedení­. V žádné výletní výbavě by neměla chybět pořádná placatka. Její kvalitní obsah zahřeje na horách i ve městě.


Každá placatka má vtipný design a je zabalena v bílé papírové krabičce - bude se tak snadno balit jako dárek. V našem e-shopu může každá placatka mít jedinečný text věnování k narozeninám, jméno obdarovaného, monogram nebo prostě vtipnou hlášku. Váš návrh vygravírujeme do dárku pomocí laserové technologie.


Výsledkem je pak originální nerezová placatka s doživotní zárukou na označení.

Je vyrobená z kvalitního nerezové plechu a její povrch je v černém matném provedení. Díky malé karabince můžete mít tento kanystr s oblíbeným nápojem stále u sebe. Obje1ml Rozměry balení: x 1x cm.


Nejedná se o napodobninu, placatka je plně funkční. Maličká placatka o objemu ml, díky které můžete mít vždy po ruce kapku svého oblíbeného nápoje. Můžete si ji připevnit na klíče pomocí karabinky na víčku. Tato malá placatka je velmi často vděčný drobný a vtipný dárek. Dárková placatka s mapou světa objem 2ml.


Není vhodnějšího dárku pro ženy nebo dívku, než tato roztomilá placatka s nápisem Girls night out, což v překladu znamená – dámská jízda! V balení naleznete placatku a panáčka. Pak už naplňte vaším oblíbeným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky