úterý 20. září 2016

Chladící půllitr na pivo

Chladící půllitr umožní něco, co by jinak nebylo možné. Nerušeně si vychutnat vychlazené pivo během teplého počásí. A to zcela bez obav ze zteplání. Letní grilování s přáteli, při práci na zahrádce nebo jen tak při sledování televize.


Při všech těchto příležitostech půllitr nabídne své přednosti. Znáte lepší požitek v parném letním dnu, než sklenici parádně vychlazeného piva? Lednice však není bezedná, proto je potřeba se vybavit i takovýmto praktickým pomocníkem.


Kdepak z lahve, hezky do skla! Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. Pivní sklo je ideální dárek pro muže. A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se. Chodíte rádi na venkovní párty, ale ne vždy máte po ruce studenou vodu?


Chladící půllitr na pivo

Máte rádi správně vychlazené pivo ? Pořiďte si tedy obří nafukovací půllitr. S tímto půllitrem uděláte radost všem svým blízkým. Nafoukněte půllitr , dejte do něj led nebo studenou vodu a můžete začít chladit. Velký chladící půllitr s objemem 6ml.


Na světě není větší chladící půllitr než tento. Pohár se před použitím vloží vzhůru do mrazáku (aby se tekutý gel rozmístil do celého půllitru) na až hodiny, kde gel rychle zmrzne v jeden velký kus ledu. Tento půllitr má dvojité stěny, prostor mezi nimi je vyplněn rychle mrznoucím netoxickým gelem. Elegantní, praktické i designové kousky, zkrátka z našich pivních sklenic si pivo zaručeně vychutnáte.


Všechny naše skleničky na pivo jsou vyrobeny z kvalitního čirého skla českých i zahraničních značek. Jsou pevné, odolné priti rozbití a vhodné pro mytí v myčkách na nádobí. Speciální půllitr má dvojité stěny, mezi kterými je rychlemrznoucí netoxická kapalina. Stačí pak půllitr vložit dnem vzhůru do mrazáku (namražovat max do -10C) a nechat cca 2-hodiny namrazit. Vaše milované pivínko pak bude v namraženém půllitru opravdu luxusní.


Půllitr je nejen na pivo , ale vychladí i limonádu či ledový čaj. Jedná se o skvělý nápad na letní párty na zahradě a dárek pro muže k narozeninám, k svátku nebo k Vánocům. Hodnocení produktu:.


Pít teplé pivo je hřích! Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády Na všechny půllitry nabízíme pískování textu i obrázku. Chlazení na pivo , pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den.


Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Unikátní půllitr na pivo či jiný oblíbený nápoj, který udrží Váš nápoj dlouho studený a osvěžující! Dvojité stěny půllitru jsou naplněny netoxickým, rychle mrznoucím gelem. Nádobu tak stačí dát před použitím do mrazáku.


Vždyť není nic lepšího než dobře vychlazené pivo z ledové sklenice. Chladicí půllitr 6ml - falešné pivo. Tato tekutina má barvu piva a na jejím povrchu plavou malé krystalky, které vytváří dojem pěny. Není nic lepšího než pořádně vychlazené pivo z ledové sklenice. Pokud na vychlazený zlatavý mok nedáte dopustit, určitě se vám bude zamlouvat tento mrazící půllitr o objemu 5ml.


Sklenice se před použitím. Ice Beer Mug Chiller Představte si půllitr s chladícím systémem. Tento úžasný chladící půllitr udrží vaše pivo studenější než je zadnice Eskymáka. Je to tím, že tento chladící půllitr je vyplněn průsvitnou netoxickou kapalinou, která při zmrznutí zcela ztuhne.


Prakticky pijete své pivo ze sklenice ledu - ale bez nepohodlného rozpouštění a kapání na vaše kalhoty! Existuje mnoho způsobů, jak si dopřát vychlazené pivo , ale není pohodlnější věc, než si načepovat vlastní půllitr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky