čtvrtek 8. září 2016

Mini pračka se sušičkou

Mini pračka se sušičkou

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Set pračka a sušička – hlavní výhody.


Hlavní výhodou je maximální výkonnost při sušení, čehož mnohdy u kombinované pračky se sušičkou nedosáhnete. Samostatná pračka špičkově vypere a sušička dokonale vysuší. Ve většině případů je prádlo vysušené na 1 a po vyndání ze sušičky ho můžete rovnou. Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely.


Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek. Předem plněná pračka se sušičkou v energetické třídě A vypere kg prádla a usuší kg.


Mini pračka se sušičkou

Nákupem pračky se sušičkou ušetříte nejen prostor ve Vaší domácnosti, ale také spoustu času a energie. Pokud si pořídíte pračku se sušičkou , můžete uklidit do kumbálku Váš starý věšák na prádlo, protože ho již nebudete potřebovat. Popis poškození: lehce promackly levy bok Po.


Navíc nemá boční plnění, takže nepotřebujete prostor pro otvírání dvířek. Horní plnění je praktické v tom, že se k pračce nemusíte zohýbat, takže šetříte svoje záda. Hodí se do užších prostorů.


Mini pračka se sušičkou

Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. Možnost nastavení času, kdy se pračka spustí. Se sušičkou Typ Způsob plnění. Pod pračku je možno podstavit speciální mini pračku a tím vyprat další kg prádla navíc. Ta se opravdu hodí spíše a jenom jako řešení v případě téměř nulového prostoru, jako třeba v garsonkách.


Sledujte novinky přímo ze svého profilu! IHNEĎ k odoslaniu, u vás už 7. Automaticky umí detekovat typ tkaniny i hmotnost a nastavit vhodnou péči. K nejoblíbenějším značkám praček se sušičkou patří LG, Bosch, AEG, Candy a Siemens. Pokud byste chtěli nahlédnout na parametry, které jsou důležité pro výběr kombinace pračky se sušičkou , můžete se inspirovat v manuálech – Jak vybrat pračku nebo Jak vybrat sušičku prádla. Tohle je zcela zásadní otázka, na kterou byste měli znát jednoznačnou odpověď.


Ačkoli byla varianta 2v(tedy pračka se sušičkou jako jeden spotřebič) dost populární, nyní tomu již tak úplně není. Nástrahy a výhody kombinace 2v1. Kombinovaná pračka se sušičkou je ideálním velkým bílým spotřebičem do všech malých bytů. Ve velikosti běžné pračky totiž kombinuje jak plnohodnotnou pračku, tak i sušičku. Mezi funkcemi najdete i oblíbený Odložený start, který posune začátek praní na dobu, která vám bude nejvíce vyhovovat.


Oproti průměru je tento model levnější až o několik set korun ročně. Z parametrů je trochu slabší její. S tímto praktickým řešením ušetříte spoustu místa ve vaší domácnosti a vytvoříte více prostoru pro vaši rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky