pondělí 12. září 2016

Moderní police na stěnu

Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. V katalogu nemáme podrobnější informace o moderní police na stěnu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Hledáte místo pro vaši sbírku oblíbených CD nebo DVD?


Vtipné dekorace, knihy či svíčky si najdou místo na stylové poličce.

Kategorie nástěnné police poskytne poličky, které zavěsíte kdekoliv na zeď a vytvoříte si tak nejen hezkou dekoraci, ale i vytoužený úložný prostor. Moderní police jsou jednoduché a snadno se přenášejí. Stávají se důležitým designovým prvkem místnosti. Navíc existuje spousta možností, jak je využít.


Mohou nahradit třeba knihovnu a podobně jako paraván rozdělí pokoj. Jednoduché poličky nebo policové moduly zavěsíme na. Nástěnná police je vyrobena z pevného kovu, který umožní, aby dekorace dlouho přežila a neustále stylově zdobila váš domov.


Inzerát Police , policky na na stěnu Moderni design v okrese Jeseník, cena 320Kč, od Zlatyobchod na Sbazar. Na police můžete ukládat knihy, fotky, drobné dekorační předměty nebo sbírku CD.

Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Kvalita je garantována použitým materiálem ( čistým masivem dubu ) a jeho precizním zpracováním. Můžete si vybrat velmi jednoduchý design, ale také nadčasový styl, který oživí každou místnost. Dále začíná velmi upevnění skleněných police na betonovou stěnu.


Opět nemusíte v této oblasti vynalézt nové kolo - je lepší koupit v ukládce dokončovacích a stavebních materiálů upevnění skleněných regálů a pak s vlastními rukama, abyste je připojili ke zdi. První je připojena k dolnímu poli. Police v jednoduchém moderním provedení skvěle doplní interiér především dětského či studentského pokoje. Je vyrobena z kvalitního DTD lamina v moderním dekoru jasan doplněným zelenou barvou, která. Doporučujeme je zavěsit jako police na stěnu do pracovny, obýváku, ale i do průchozích prostor.


Závěsné police byly navrženy jako police modulové, proto je lze snadno zakomponovat mezi ostatní nástěnné dekorace, přesně dle vašich představ, zálib a potřeb. Efektní nástěnné šestihranné poličky jsou dřevěné. Detektivky od oblíbeného autora hezky uspořádané podle data vydání, případně podle barvy obálky – to je další důvo proč vás budou naše police na stěnu tak bavit. Police na zeď jsou také velmi žádané jako regál na knihy. A to doslova: některé police jsou totiž vybavené také LED osvětlením pro příjemnou.


Obrazy na stěnu do obývacího pokoje, ložnice či kuchyně Hledáš moderní obrazy na stěnu do obývacího pokoje, ložnice či jiné místnosti si na správném místě. Rohové police - na stěnu , dřevěné i lamino - Nedopusťte, aby se vaše zákoutí ztratilo! Využijte co nejvíce svého nevyužitého rohového prostoru s rohovými policemi na stěnu.


Držák police po namontování a následném nasunutí police není vidět, tudíž police vypadá jako součást zdi.

Polička je součástí kolekce dřevěných doplňků Childhome Tipi. Pokud vám nevyhovuje vyobrazené barevné provedení v dekoru wenge, pak vám můžeme nabídnout ještě světlejší provedení dub. Součástí poličky jsou dva kovové háčky pro zavěšení na zeď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky