čtvrtek 8. září 2016

Aeg pračka se sušičkou

Pračky se sušičkou AEG využívají technologii DualSense a přinášejí ty nejlepší výsledky praní a sušení v rámci jednoho výhodného balení. Konečně se můžete rozloučit s praním v ruce a sušením naplocho a začít prát a sušit dokonce i jemné prádlo nebo choulostivé vlněné oblečení, které je jinak určeno pouze k ručnímu praní. Unikátní technologie ÖKOMix smíchá prací prostředek nebo aviváž s vodou mimo buben, aby se pak tkaninám dostalo jemného a rovnoměrného ošetření.


Pračka se sušičkou od firmy AEG patří ke skvěle vybaveným modelům, nabídne mimo jiné smart a parní funkce. Zjistit více o AEG L9WBA61BC volně stojící pračka se sušičkou. Seznamte se s vyšší úrovní péče a komfortu. Nová řada kombinovaných praček se sušičkou vám umožňuje vyprat a usušit prádlo v jednom cyklu.


Dokonce i hedvábí, vlnu nebo outdoorové oblečení. Nová pračka se sušičkou Kombi s technologií DualSense přizpůsobí teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám a upraví programy dle specifické náplně. Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká Pro výdej již objednaného zboží jsou naše pobočky otevřeny.


Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B. Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn. A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění.


Automaticky umí detekovat typ tkaniny i hmotnost a nastavit vhodnou péči. Free Shipping Available. Vypere až kg prádla a usuší následně kg.


Aeg pračka se sušičkou

Další výborná pračka se sušičkou od značky AEG. Tentokrát model AEG ÖKOMix L8WBC61SC bude vyhovovat pro početnější rodiny, protože má kapacitu praní kg a kapacitu pro sušení kg. Model vyhovuje energetické třídě A. Díky větší kapacitě tento model spotřebuje více vody než předešlé modely. KOKombi využívá prefesionálních znalostí tkanin pro ty nejúčinnější a nejúspornější programy.


Díky tomu ušetříte až energie a vody u každého programu ve srovnání s jinými spotřebiči. Automatická pračka se sušičkou AEG Dualsense L7WBG68W je dalším, velmi povedeným produktem, který prádlo nejen spolehlivě vypere, ale také jej rovnou usuší. Má řadu moderních funkcí a poměrně nízkou hlučnost, kterou potvrzují i spotřebitelské recenze.


Popis poškození: lehce promackly levy bok Po. AEG používa súbory cookies a rôzne sledovacie technológie na optimalizáciu stránok a tiež na propagačné a marketingové účely. Ak súhlasíte s ich použitím, umožnia nám anonymné súbory cookies zlepšovať naše stránky a služby. Během praní a sušení navíc přizpůsobí teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám a upraví programy dle specifické náplně.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Již nebudete mít starosti s věšením, sbíráním nebo žehlením prádla.


Pračku se sušičkou můžete vybrat ve variantě volně stojící v provedení s předním nebo horním plněním či pračku se sušičkou vestavnou. Prádlo bývá často pomačkané a sušicí programy jsou značně omezené. Zistiť viac o AEG L8WBC61SC voľne stojaca práčka so sušičkou.


Najednou lze prát až kg a sušit až kg prádla. Volně stojící pračka se sušičkou s technologií DualSense přizpůsobí teplotu i pohyb bubnu různým tkaninám. Podle toho upraví prací a sušicí programy i pro to nejjemnější prádlo. Pro menší prostor v koupelně jsem si vybrala pračku se sušičkou , AEG značku jsem již měla k plné spokojenosti.


Programy jsou hrozně dlouhé,řádově několik hodin. Tahle pračka se sušičkou v jednom využívá technologii DualSense, jež přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu podle praných tkání. Vzorované bundy nebo náchylnější svetýrky tedy lze kvalitně vyprat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky