úterý 1. října 2019

Sušička s tepelným čerpadlem nebo bez

Sušička s tepelným čerpadlem nebo bez

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem nevypouští tolik tepla a vlhkosti do okolí. Kvůli konstrukční složitosti ji pořídíte s vyššími náklady. Vyšší cena má však dobrou návratnost v úspoře elektrické energie oproti klasické kondenzační sušičce.


Dobrý den, je to trochu jinak, je buď kondenzační sušička bez tepelného čerpadla (vyšší spotřeba) nebo je sušička s tepelným čerpadlem (přibližně poloviční spotřeba než bez čerpadla). Jen dumáme nad tím, zda koupit úspornější s tepelným čerpadlem nebo klasickou kondenzační. Značku máme jasnou: AEG nebo Electrolux. Jde mi především o to, zda je sušička s tep. Sušička s tepelným čerpadlem - princip fungování, výhody a nevýhody, rady a informace pro nákup.


Jak funguje sušička s tepelným čerpadlem ? Navíc jako jediný domácí spotřebič využívá jak chladící. Mám od AEG pračku se sušičkou přes dva roky a jsem s ní moc spokojená. Sušičku s tepelným čerpadlem jinak je velká spotřeba elektřiny. Já mám velkou rodinu takže perem a sušíme skoro denně takže bez čerpadla bych se asi nedoplatila. Sušička prádla s tepelným čerpadlem zaručuje rychlé sušení a má dokonce i zvláštní program pro sušení funkčních textilií.


LED displej pomáhá ovládat přístroj jednoduše a efektivně. Sušičku LG RC80EU2AV4D řídí invertorový motor s 10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále nabízí základních programů a funkci EcoHybrid pro úsporu času, nebo energie. Sušička bez tepelného čerpadla je velice jednoduché zařízení - něco jako fén na prádlo.


Prostě tělesa ohřejí vzduch a ten teplý vzduch se prežene bubnem s prádlem, kde odebírá vlhkost z prádla. Jenže pak se musí vyfouknout ven. Nejen že se energie vynaložená pro ohřev vzduchu se vyžene.


Sušička s tepelným čerpadlem nebo bez

Princip je takový, že dojde k zachycení a svedení kondenzátu do sběrné nádoby nebo odpadu. Tepelné čerpadlo také zbytkové teplo využívá k dalšímu ohřevu studeného vzduchu a nedochází tak k úniku mimo. Tato sušička se nikdy nesmí provozovat – s poškozenými filtry na zachycení vláken nebo bez nich.


Sušička by se nadměrně zanesla vlákny, což by mělo za následek poškození! V PLANEO Elektro zakoupíte v termínu 20. Nabízí řadu praktických programů a funkcí pro ty nejlepší výsledky. Vybrané zboží vám rozvezeme po celé ČR nebo si jej můžete vyzvednout na jedné z našich osmi poboček! Sušení při nízkých teplotách je ke tkaninám šetrnější, proto oblečení zůstane déle jako nové.


Sušička s tepelným čerpadlem nebo bez

AEG T8DBE48SC Sušička prádla - s tepelným čerpadlem. Vyspělé sušičky AEG s tepelným čerpadlem vám umožní sušit veškeré oblečení ve vašem šatníku. Na této stránce najdete levné sušičky prádla s tepelným čerpadlem , respektive všechny sušičky prádla s tepelným čerpadlem seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší.


Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Dvojitá úspora energie a času Pokročilá invertorová technologie s duálním invertorovým tepelným čerpadlem se vyznačuje vyšší úsporou energie a šetří čas jako nikdy předtím. AutoClean sušička prádla je vůbec ta nejpraktičtější, protože u ní již nemusíte čistit filtr zbytků tkanin ve dvířkách.


Náš tip: Vybírejte sušičku s. S tepelným čerpadlem , Elektro Vaďura. Z důvodu aktuální epidemie budou prodejny uzavřeny, možnost výdeje zboží po tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky