úterý 8. října 2019

Eta žehlička na vlasy

Speciálně upravená žehlicí plocha vlasy rychle a spolehlivě narovná, aniž by způsobovala jejich třepení či lámání. Ionizace navíc zajistí, že vlasy nebudou krepovatět ani elektrizovat. ETA Rosalia vyniká maximální šetrností a pohodlnou manipulací.


Její keramicko-turmalínové destičky zajistí. ETA vaše vlasy rychle a dokonale vyžehlí a zároveň o ně pečují.

Přinášíme radost a užitek více než let. Ionizácia navyše zaistí, že vlasy nebudú krepovatieť ani elektrizovať. ETA FENITÉ s funkcí žehlení s párou a technologií postupného uvolňování keratinu a arganového oleje.


Vďaka technológii postupného uvoľňovania keratínu a arganového oleja budú vaše vlasy chránené pri každom použití. ETA Fenité s technologií postupného uvolňování keratinu a arganového oleje – chrání vlasy před poškozením. S dnešními vychytávkami zvládnou vlasy již nejen narovnat, ale klidně vytvoří i roztomilé lokny nebo vlasy nakrepuje.


Záleží na vašich preferencích a na příležitosti, kam se zrovna chystáte vyrazit. Keratin a argonový olej chrání vaše vlasy před poškozením a dopřává jim lesk.

Vaše vlasy tak nebudou jen perfektně rovné, ale vyživené a lesklé. ETA Fenité je vybavena keramickými žehlicími destičkami s keratinem a arganovým olejem, který se do vlasů během žehlení postupně uvolňuje. Teplotu můžete volit v rozmezí 130–2°C, a to v krocích po °C.


Příkon W, automatické vypínání. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Nastavitelná teplota 1- 2°C,automatické vypínání, kvalitní PTC topná tělesa. Babyliss ST387E má profesionálne extra dlhé doštičky pre ľahké žehlenie vlasov. WetDry, ktorá je určená špeciálne pre žehlenie suchých, alebo mokrých vlasov.


Jak vybrat žehličku na vlasy Na trhu najdete hodně modelů různých žehliček na vlasy , které mají různé parametry, značky a mnoho dalších rozdílných vlastností. Díky tomu nemusí být jednoduché se ve výběru správné žehličky vyznat. C - 2°C, rychlonahřívání, žehlení pomocí páry, regulace teploty, bezpečnostní zámek, světelná signalizace provozu, automatické vypnutí a cestovní verze, podsvícený displej, příkon W, délka přívodního kabelu m. ETA Fenité Swarovski Žehlička na vlasy s napařováním je účinný a rychlý pomocník pro perfektní úpravu vlasů. Jako dárek navíc získáte náhrdelník s krystalem Swarovski , který vás společně s dokonale vyžehlenými vlasy spolehlivě rozzáří.


Objem nádržky na vodu je ml a vydrží na minút žehlenia s parou. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.


Umožňuje elektronické nastavenie teploty v piatich úrovniach od 1do 2°C.

Súčasťou žehličky je aj nádobka na vodu s objemom ml. C–2°C, špeciálne funkcie žehličky: plávajúce žehliace dosky, rýchlonahrievanie, regulácia teploty, vhodná aj na tvorbu vĺn, bezpečnostný zámok, flexibilný kábel, svetelná signalizácia. Parná žehlička na vlasy ponúka viac ako len paru.


Inzerát Žehlička na vlasy ETA. Hlavní město Praha, cena 100Kč, od rjd na Sbazar. Popis: Žehlička na vlasy ETA , včetně výměnných ploch.


Prodám udržovanou žehličku na vlasy značky ETA. Dá se nastavit až na 220°C, rychle se zahřívá a vlasy po vyžehlení vypadají krásně a vydrží rovné několik dní. Na první pohled mě zaujal veselý design a následdně i funkce.


Nejvíce jsem ocenila nastavitelnou teplota s kontrolkou nahřátí. Perfektně vyžehlí už na 180C husté vlnité vlasy (né kudrnaté) na mnohem méně zátahů (vyžehlí i širší, tlustší prameny) = vlasy jsou vyžehlené za mnohem méně času. Všetky informácie o produkte. Rýchle nahriatie do 15s pre okamžité použitie šetrí čas a komfortné automatické vypnutie 49.


Více informací o fény na vlasy Nejen kvalitní vlasová kosmetika je potřebná pro krásné vlasy a dokonalý styling, ale také přístroje. Produkty Philips, které si můžete prohlédnout níže, byly navrhnuty pro účinnou a šetrnou péči o vlasy od vysoušení přes žehlení až po kulmování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky