úterý 22. října 2019

Sekacek na maso

Masivní čepele s jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeny ergonomickou rukojetí. V nabídce jsou také sekáčky s paličkou na maso a sekáčky s tenderizerem. V katalogu nemáme podrobnější informace o sekacek na maso.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Nože, sekáček na maso , řeznická sekera.


Japonský sekáček na maso je ideálním pomocníkem pro profi kuchaře i pro amatéry. Sekáček 76-ND-na maso. Kovové části Japonského sekáčku na maso jsou vyrobeny z odolné nerez oceli. Délka čepele je 1mm.


Celková délka je 2mm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kuchyňský sekáček s velkou skleněnou nádobou o objemu litru a příkonem motoru 4W. Příkon udává, kolik elektrické energie spotřebič využívá, a má také vliv na jeho výkon.


U sekáčků a drtičů je dostatečný příkon kolem 3W. Na sekání ovoce a zeleniny můžete bez obav zvolit i nižší příkon kolem 1W, na sekání ledu vám ale stačit nebude. Slouží tam například na precizní a velmi přesné odsekávání rybích hlav.


Pachatel při útoku použil sekáček na maso , kterým poškozenému způsobil mnohačetná zranění hlavy a horních končetin bezprostředně ohrožující jeho život, popsal mluvčí policie Libor Hejtman. Vhodný do myčky nádobí. Oproti nožům je přizpůsobený k sekání masa a kostí - jeho celková konstrukce je výrazně těžší, což umožňuje vyvinutí větší kinetické energie. Prodám starý poctivý značený sekáček na maso (viz.třetí foto). Ostří sekáčku profesionálně naostřené,délka 15cm, celková délka 2cm.


Kč ( doporučeně poštou při platbě předem - na dobírku po dohodě ). Volat,psát jen vážný zájemce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ponúkame sekáčiky od značiek Bosch,Concept, ETA, KitchenAid.


Rýchlo, výhodne, pohodlne na MALL. Jedná se o kovovou ostrou hlavu, která má obdélníkový tvar, na dřevěném topůrku. Jsou vhodné nejen na maso , ale také na tvrdou zeleninu. Některé sekáčky mají v horní části čepele otvor pro zavěšení. Je vhodný do myčky nádobí.


Až v jednom tom stánku „vše do domu“ jsem objevila sekáčky na maso , úžasné z dvojbarevného kovu, rovné i do oblouku, na sekání nebo na krájení kýváním. Hned jsem myslela na Abela, mého kluka, jak by šťastný v letní kuchyni takovou mačetou, porcoval kachnu i sekal najemno petrželku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky