pátek 18. října 2019

Omyvatelný ubrus

Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus , nebo jako ochrana jiného ubrusu. Prohlédněte si také naši nabídku teflonových ubrusů a jistě vás zaujme i náš výběr kuchyňských utěrek. Omyvatelný teflonový ubrus čtvercový zelený. Goldea teflonový ubrus - vzor paví oko - zelený x cm. Pro maximální usnadnění úklidu si do jídelny pořiďte plastový ubrus.


Omyvatelný ubrus

Vybírejte pvc ubrusy a voskované ubrusy na JYSK. Látkové a PVC ubrusy s teflonovou úpravou, metrážové nebo kusové jsou elegantní a vkusné. Rádi vám ubrus upravíme na atypický rozměr dle vašich přání. Na rubu netkaná textilie.


Cenu uvedeno za běžný metr. Největší dilema může být jen výběr vzoru. Klasický bílý ubrus nikdy neurazí a hodí se ke všemu.


Na jaře možná oceníte příjemné odstíny žluté a na podzim může být v kurzu třeba červený ubrus. Na konci roku určitě využijete vánoční ubrus. Ten je vhodný především. Pokud vám žádný z nabízených rozměrů nevyhovuje, určitě nezoufejte.


Neváhejte nás kontaktovat a my vám po konzultaci zhotovíme i teflonový ubrus atypických rozměrů. V nabídce naleznete jak jednobarevné ubrusy v mnoha různých barvách, tak i teflonové ubrusy s potiskem různých vzorů. Hledáte k Vašemu kulatému stolu nový ubrus ? V naší nabídce kulatých ubrusů naleznete ubrusy o průměru Ø - 2cm.


Omyvatelný ubrus

Nabízíme jak jednobarevné bavlněné kulaté ubrusy, tak také dekorační se vzorem či s teflonovou vrstvou. Při výběru nového ubrusu je nutné znát průměr stolu, od kterého se odvíjí průměr ubrusu. Ubrusy z PVC dodáváme v šíři 1cm.


Tento materiál nepropouští vodu ani mastnotu a udrží tak stůl vždy čistý. PVC je snadné na údržbu, při znečištění jej stačí utřít vlhkým hadříkem a opět je zase čisto. Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus. Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje.


Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás. Detail produktu Do obchodu. Hodnocení produktu:.


Ideální na dětské party a oslavy narozenin. Už žádný den bez Peanuts. Vyberte si z naší široké nabídky. Cena uvedena za celou roli. Goldea velikonoční běhoun na stůl loneta - vzor zajíčci, kuř.


Omyvatelný ubrus

Ubrus PVC Dekorama D-1- hnědý, 20m. Jednobarevné teflonové ubrusy odolné skvrnám. Složení: 1 PES s povrchovou úpravou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky