úterý 29. října 2019

Topné těleso do žebříku

Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI.


Takové topné těleso totiž v jedné sadě obsahuje jednak samotný topný žebřík, tak i topnou tyč. Není nutné tedy tento koupelnový radiátor zapojovat na ústřední topení, elektrický topný žebřík jednoduše připevníte na zeď a zapojíte do zásuvky. V této části najdete topná tělesa do radiátorů a topných žebříků. Trubková topná tělesa do radiátorů a topných žebříků slouží k ohřevu topné vody v radiátorech a topných žebřících a mají zabudované omezovač teploty. V případě, že radiátor nemá zátku G ½, je nutno použít redukci G 1. Vysvětlivky k označení zboží.


Doporučuje se volit vykon topné tyče do výkonu topného žebříku. Jenže pak by se těleso ohřívalo z 20°C na 60°C více jak hodinu. Pokud ale použiji topnou tyč s termostatem (regulující teplotu topneho média), tak mohu dát větsí výkon a nebude hrozit přehřátí. Jsou příjemnými pomocníky při sušení a nahřívání ručníků, zpříjemňují teplotu ve svém okolí a ucelují design koupelny. V případě poškození předchozího topného tělesa ho můžete nahradit novým z naší nabídky.


Cena topného žebříku do koupelny. Topné těleso se namontuje místo spodní zátky radiátoru. Nejlevnější jsou běžné bílé topné žebříky. Máte topný žebřík doma? Napište nám do diskuze, jak jste s ním spokojení.


E 800W elektrické připojení na svorku pro koupelnové radiátory. E se dodává s rovnou přívodní šňůrou pro připojením do pevné elektroinstalační krabice. Topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen. Elektrická topná tělesa EL.


Když už máte představu, jaký a kam, je potřeba zhodnotit jednu z nejdůležitějších věcí. Tou je samozřejmě výkon žebříku. Je důležité si uvědomit, že tohle topné těleso funguje jako doplňkové vytápění.


Na rozdíl od klasického radiátoru stejných rozměrů má totiž třetinový výkon. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Jeho horizontální kolektory jsou prohnuty do tvaru jemného oblouku, což z něj činí velice originální otopné těleso.


Kea Horizontální trubičky se rozprostírají do dvou stran jako originální ramínka. Malé polovodičové topné těleso s ochranným plastovým krytem k zajištění minimální požadované teploty a zabránění kondenzace vlhkosti. Suché keramické topné těleso je určeno pro nepřímý ohřev vody v bojlerech DZD Dražice. Pro náročné uživatele je zde připraveno široké spektrum barevného provedení a tvarů. Koupelnové radiátory jsou využitelné také do prostoru WC nebo kuchyně.


Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky