středa 2. října 2019

Koupelnová skříňka se zrcadlem a osvětlením

Koupelnová skříňka se zrcadlem a osvětlením

Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem ? Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu. Kingsbath Lynx galerka s osvětlením. Zrcadlová skříňka LED Světle šedá S3S.


Každá koupelna potřebuje zrcadlo, a koupelnové skříňky se zrcadlem jsou ideální řešení malého prostoru. Vybrat si můžete z několika provedení tak, aby vyhovovala vaší představě. Pořiďte si praktickou zrcadlovou skříňku neboli koupelnovou galerku. Naleznete zde luxusní zrcadlové skříňky z masivu i dostupné plastové koupelnové galerky. Koupelnová závěsná skříňka HAVANA mátová se zrcadlem a LED osvětlením.


Díky celkem šesti vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat d. Můžete ji využít buď samostatně anebo spolu s dalšími prvky ze stejné kolekce a vytvořit si tak maximálně praktickou sestavu nábytku se spoustou úložných míst. Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání. Bez zrcadla se v koupelně neobejdete. Luxusní zrcadlová závěsná skříňka pojme obrovské množství věcí.


Díky čtyřem vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat dispozice skříňky. V nabídce je koupelnová skříňka nízká, horní i vysoká, skříňka se zrcadlem , skříňky pod umyvadlo i včetně umyvadla, skříňky s košem na prádlo i bez. A co třeba skříňku do koupelny v barvě wenge nebo dub sonoma?


Rozdělili jsme pro vás skříňky jak podle způsobu umístění a určení, tak. Závěsná koupelnová skříňka se zrcadlem , poličkou a LED osvětlením. Uvnitř jsou dvě stavitelné police.


Součástí led osvětlení je také trafo a kabely. Vypínač není součástí dodávky. Skladem, ihned k odběru ks. Skříňka je určena k zavěšení na zeď.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Tato skříňka se zrcadlem se stane užitečným doplňkem pro Vaši moderní koupelnu. Každý si vybere tu svou a navíc ji může ulovit se slevou až. Obvykle je umístěna na zdi.


Koupelnová skříňka se zrcadlem a osvětlením

Vyrobena v kombinaci bílé barvy a zrcadlových dveří. Je vybavena systémem tichého dovírání a skleněnou poličkou. Nabídka umožňuje výběr rozměrů ze dvou variant. Nechcete se nad umyvadlem spokojit s pouhým zrcadlem , ale zároveň. Reflection – zrcadlové.


Výběr z mnoha barevných kombinacích. Doprava po celé ČR zdarma. Srovnejte ceny produktů inte. BATU galerka - zrcadlová skříňka , s LED osvětlením. Přesvědčte se a vychutnejte si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky