čtvrtek 3. října 2019

Eta ponorný mixér

Eta ponorný mixér

Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka. Ve svém základním módu zvládne ponorný mixér dokonale krémové polévky a omáčky, bramborové pyré nebo třeba mléčné koktejly. To vše bez nutnosti použití dalších nádob a. Pokud však mixujete častěji a ve větším množství, nebo jste milovníky ovocných smoothie, měl by vaši kuchyňskou linku zdobit i kvalitní stolní mixér. Skvělou volbou je třeba oblíbený stolní mixér ETA Vital Blend s extra silným motorem, který rozseká a rozmixuje i ty nejtvrdší potraviny. Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce.


Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Zobraziť všetko Vybrané príslušenstvo. Náhradní díly na kuchyňské mixéry a miniprocessory ETA. Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy mixérů a miniprocesorů ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem.


ETA x07 ETA x01 ETA x01 x0a dalších ručních mixérů ETA. Pokud byste raději mixér s univerzálnějším využitím, neměl by vám uniknout stolní mixér ETA Vital Blen který zvládne i výrobu oříškových másel nebo ledové tříště. DC motor s dlouhou životností a příkonem 8W. Lze jej také využít na mixování teplých pokrmů – třeba polévek, a tak jej ocení i rodiče malých dětí.


Pokud se porozhlížíte spíše po tyčovém mixéru, vsaďte na výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantním černo-nerezovém provedení. Díky bohatému příslušenství je opravdu univerzální, nezabere mnoho místa a po připevnění nástavce je ihned připraven k provozu. Bude tak vždy po ruce všem rodičům, usnadní vaření. Získáte zároveň metlu i sekáček a nádobu l. Tyčová část spolu s noži jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který odolává i vyšším teplotám.


Elegantný, plastový čierny mixér s nerezovými prvkami sa veľmi dobre obsluhuje vďaka ergonomickému tvaru držadla. Každý prístroj musí obsahovať aj prvky pre jeho bezpečnú manipuláciu. Aby nádoba sekáčika dobre držala na pracovnej doske, obsahuje pogumované nožičky, ktoré zaistia jeho perfektnú stabilitu. Spoľahlivý pomocník s komfortnou obsluhou Hľadáte spoľahlivého pomocníka do kuchyne?


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tyčová časť spolu s nožmi sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý odoláva aj vyšším teplotám. Pri varení vám bude veľkým pomocníkom a všetko vám spoľahlivo pomixuje či ušľahá. Ten sa vďaka svojmu elegantnému čiernemu designu s nerezovými prvkami stane skvelým doplnkom vašej kuchyne. Tyčový mixér je dôležitou súčasťou každej kuchyne.


Eta ponorný mixér

Pokud se budete dívat po výrobcích, vždy dávejte přednost kvalitnějším výrobkům. To je například ponorný mixér braun, který vítězí v mnoha testech a soutěžích, ale dále tu jsou i výrobci jako Bosch, Tefal či Eta. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


This video is unavailable. Praktický ponorný mixér v nadčasové šedobílé barevné kombinaci se jistě stane vítanou součástí i vaší kuchyně. Ušetřete si čas a námahu a svěřte mu činnosti, které jsou zbytečně pracné a ochuzují vás o čas, který byste během vaření mohli věnovat něčemu jinému. Nástenný držiak ušetrí miesto na pracovnej doske a vysoký výkon 7W sa nezľakne žiadnej práce.


Možnosť získania predĺženej záruky po registrácii na stránke ETA. Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly. Vyberajte si Mixéry a šľahače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky