úterý 8. října 2019

Recept na domácí chipsy

Dnešní Bašta je opět na vaše přání. Než se podle receptu začnete řídit doporučuju dokoukat nejdřív video do konce. Uděláme si domácí bramburky! Chutný TV SUROVINY: 1) brambory 5-ks 2) plátky brambor vložíme do studené osolené vody 3) brambory osušíme.


Syrové brambory oloupejte a na struhadle nakrouhejte na dva milimetry silné plátky a dobře je utěrkou osušte.

V hlubokém hrnci nebo pánvi rozpalte olej, a když se z něj začne kouřit, vložte do omastku brambory na drátěné síťce a smažte je minut.

Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Smažíme dozlatova, poté domácí brambůrky vytáhneme na ubrousek a necháme okapat. Recept na chuťovku, když není doma co zobnout. Domácí brambůrky nasypeme do misky a posolíme.


Připravte je v troubě a přidejte k nim dip. Do většího kastrolu nalijeme hodně oleje a necháme ho pořádně rozpálit.

Nebudou chutnat jako ty kupované, ale na rozdíl od nich vás zasytí. Kdo má fritovací hrnec, může smažit chipsy v něm.

Do rozpáleného oleje vsypeme po částech plátky. Jak na to: Rajčata nakrájejte na půlky, mrkev na čtvrtky a cibuli si také rozpulte. Rozložte rajčata řezem navrch po pekáči, i s mrkví a cibulí. Posypte vše solí, italským kořením a polijte olivovým olejem.


Pak nechte pekáč chvíli vychladnout. Pečte je zhruba tak minut na 2stupňů v troubě, dokud nezměknou. Pokud máte friťák, lupínky raději smažte na 140°C pozvolna jen do lehce zlaté barvy. A pak poslední minutu dosmažte na 180°C. To je nejspolehlivější cesta ke křupavosti, ale bez fritovacího hrnce, kde jste si prostě jisti teplotou oleje, se o to nemá smysl pokoušet.


This feature is not available right now. Please try again later. Na této stránce pro vás vyhledáme všechny recepty na : sandwich s domácími bramborovými chipsy.


Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty.

Vyberte si recept na domácí chipsy a připravte si chutný a výjimečný domácí chipsy pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pokud máme rádi paprikové, podle chuti posypeme mletou paprikou (sladkou nebo pálivou) a promícháme. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší domácí chipsy ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty.


Pak je vyskládáme na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme v troubě na 2stupňů, do zlatova.

Asi po půlhodině by mělo být hotovo. Chipsy jsou křupavé, nevymáchané v oleji a velmi chutné. Mám dva oblíbené recepty, o ten první se s Vámi podělím dnes a ty druhé z domácích tortill si necháme na jindy.


Tématické fráze: domácí chipsy jak udělat domácí brambůrky domácí brambůrky v troubě jak si udělat domácí brambůrky jak udělat bramburky brambůrky recept domácí čipsy recept na domácí brambůrky se solí domácí branburky dip k brambůrkám brambůrky recepty dipp k brambůrky dom cí brambůrky jak udelat domaci. Takéto som si vždy vydrankala na Hlavnej stanici v Bratislave, keď sme niekam cestovali. Spôsobov na ich prípravu je naozaj veľa a my sme si pre vás pripravili receptov, ktoré v sebe spájajú chute vianočného obdobia. Samozrejme, nie domáce, popražené všelijako, niektoré aj prihorené, niektoré tvrdé,ale aj tak najlepšie na svete.


Zdravé domácí chipsy recepty, které budete milovat. Brambory uvaříme den předem ve slupce. Vyberte si ze stovek receptů na Zdravé domácí chipsy , které se vám budou snadno a rychle vařit. Pokud přijde nečekaná návštěva, nebo dostanete chuť na něco slaného, a doma nemáte ani ťuk, pak mám pro vás řešení – domácí chipsy , nebo česky domácí brambůrky.


Jsou vynikající a ničím si nezadají s originálem. Tenhle recept zvládne i člověk, co takzvaně připálí čaj. Křupavé bramborové placičky s česnekovými chipsy a parmazánem.


Není to nic složitého, příprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky